Boekenplank:
Kies

Boeken van Anne Daniel

Anne Daniel is geboren in Mechelen (België). Ze heeft een juridische opleiding gevolgd, maar geeft de voorkeur aan schrijven. Ze woont met haar echtgenoot in Nederland.

Meer over Anne Daniel

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1971

Website: Anne Daniel


Overzicht

  • De gekuiste versie
  • De manipulator

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe gekuiste versie

Soms heb je van die dromen die je wakker houden tot je ze uitvoert...

Geen sporen achterlaten, nergens mee bemoeien en nooit op eigen initiatief gevonden voorwerpen teruggeven, dat is het motto van schoonmaakster Susan, wanneer ze voor advocaat Geys in hotelkamers het overspel van zijn cliënten verdoezelt. Een louche bijverdienste die haar felbegeerde droomcruise moet betalen. Wanneer Susan in de kamer een enveloppe vindt, ziet ze kans om in één klap het geld voor haar cruise te vergaren. Alleen, hiervoor moet ze haar eigen regels overtreden. Tegen beter weten in.

Schrijver: Anne Daniel
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789462420861
Uitgever: Kramat
De manipulator

Wat als iemand ontdekt wat je werkelijk doet voor geld?

Claire, 35 jaar en professionele manipulator, balanceert op twee uitersten. Ze wordt ingehuurd om met haar sympathieke, vlotte uitstraling mensen te beïnvloeden terwijl ze in haar privéleven onzichtbaar, alleen en afstandelijk blijft. Behalve psychiater en jeugdvriendin Eva, weet niemand wat Claire werkelijk doet voor de kost. Tot Guido verschijnt.
Wat als dit voormalig 'slachtoffer' Claire ruïneert net op hét moment dat ze een opdracht krijgt die haar carrière voorgoed naar een hoger niveau kan tillen? Wanneer de confrontatie tussen hen steeds brutaler wordt, beseft Claire dat haar 'onschuldige' manipulatietechnieken niet langer zullen volstaan...

Schrijver: Anne Daniel
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789462420625
Uitgever: Kramat