Boekenplank:
Kies
  • Home
  • J
  • Steffen Jacobsen

Boeken van Steffen Jacobsen


Michael Sander & Lene Jensen

  1. Trofee - Trofæ
  2. Vergelding - Gengædelsen
Michael Sander & Lene Jensen

gedetailleerd overzicht

Michael Sander & Lene JensenTrofee
In de erfenis van de Deense industrieel Caspersen duikt een dvd op met belastende opnames van een mensenjacht. Privédetective Michael Sander krijgt de opdracht de nabestaanden op te sporen, maar stuit daarbij op sinistere familiegeheimen.

Politie-inspecteur Lene Jensen onderzoekt intussen de vermeende zelfmoord van veteraan Kim Andersen. Kims vrouw vermoedt dat hij is vermoord en Lenes onderzoek voert haar een wereld binnen van machtsmisbruik en onvoorwaardelijke vriendschap. Wanneer Lenes dochter wordt ingezet als chantagemiddel, moeten Michael en Lene samenwerken om hun geliefden te beschermen.
Schrijver: Steffen Jacobsen
Oorspronkelijke titel: Trofæ
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789023488934
Uitgever: Cargo
Vergelding
Politie-inspecteur Lene Jensen worstelt sinds de zelfmoord van haar dochter met psychische problemen en is op non-actief gesteld. Ze werkt nu als vrijwilligster bij een telefonische hulplijn. Op een avond wordt ze gebeld door Ain, een jonge Palestijnse serveerster, die aan achtervolgingswanen lijdt en zegt dat ze iets afschuwelijks heeft gedaan. Wanneer vlak daarna Ains lichaam gevonden wordt, stelt de politie zelfmoord vast en wordt het dossier gesloten.

Samen met privédetective Michael Sander komt Lene erachter dat Ain samenwoonde met een zelfmoordterrorist en dat er een nieuwe aanslag in Denemarken wordt voorbereid.

Schrijver: Steffen Jacobsen
Oorspronkelijke titel: Gengædelsen
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023494393
Uitgever: Cargo