Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Bart-Jan Kazemier

Boeken van Bart-Jan Kazemier

Meer over Bart-Jan Kazemier

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1979

Geboorteland: Nederland

Website: Bart-Jan Kazemier


Overzicht

  • De man in het midden
  • Drone

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe man in het midden

Ooit was Max Metzer een getalenteerd strafrechtadvocaat, maar zijn carrière is in het slop geraakt. Hij heeft zich neergelegd bij een leven in de marge. Dan krijgt hij uit het niets een baan aangeboden als persoonlijk advocaat van Michael van Leer, eigenaar van de grootste televisieproductiemaatschappij van de Benelux. Metzer accepteert het aanbod, maar één vraag blijft er in zijn hoofd rondspoken: waarom hij?

Een bizarre moord en een raadselachtige code blijken het begin van een zenuwslopende zoektocht naar antwoorden. Terwijl hij een groots en angstaanjagend complot blootlegt, moet Metzer strijden voor het behoud van zijn identiteit in een wereld waarin alle waarheden lijken te kantelen.

Schrijver: Bart-Jan Kazemier
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023481980
Ebook: 9789023483687
Uitgever: Cargo
Drone

Minister van Defensie Ava Rodenburg wil de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw type drone. Ze probeert uit alle macht de leider van de grootste oppositiepartij te overtuigen haar te steunen, maar hij stelt bijna onmogelijke eisen. Terwijl haar positie onder druk komt te staan vraagt de MIVD haar goedkeuring voor een uiterst controversiële opdracht.

Voormalig militair Eliot Koler ontvangt onverwacht een bericht van een oud-collega. Een harddrive met gevoelige data is verdwenen. Eliot komt bij zijn zoektocht uit in Afghanistan, waar hij de confrontatie met zijn verleden moet aangaan. Zijn leven staat op het spel, de MIVD heeft hem in het vizier. Hij is een staatsvijand geworden.

Schrijver: Bart-Jan Kazemier
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789023490999
Ebook: 9789023491491
Uitgever: Cargo