Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Susannah Keating

Boeken van Susannah Keating

Meer over Susannah Keating

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

De kunst van het leven
De tweeëntwintigjarige Patrizia werkt als assistente in een galerie en droomt van succes als schilderes in het kunstwereldje van New York. Haar leven wordt wreed verstoord wanneer haar moeder omkomt bij een auto-ongeluk.

Via haar peetmoeder komt zij in het bezit van een bundeltje aan haar moeder gerichte brieven die haar leven gaan beheersen. Ze vertellen haar over de liefdesgeschiedenis tussen haar moeder en haar Italiaanse vader die zij nooit heeft gekend. Hij was kunsthandelaar in Rome en heeft haar moeder toentertijd voor de keuze gesteld: hun verhouding of het kind.

Gekwetst en vol tegenstrijdige gevoelens besluit Patrizia naar Rome te vertrekken om haar vader en de waarheid te achterhalen. Onder een andere naam dringt zij zijn leven binnen, en hun gezamenlijke interesse in de schilderkunst maakt dat zij indruk op elkaar maken.

Terwijl zij de geschiedenis van haar ouders steeds beter in beeld krijgt, lijkt deze zich te herhalen in haar eigen leven wanneer haar stormachtige relatie met de jonge student Andrea een dramatische wending neemt.
Schrijver: Susannah Keating
Oorspronkelijke titel: The picture book
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789041009876
Uitgever: Van Reemst