Boekenplank:
Kies

Boeken van Lotte Leenaerts

Lotte Leenaerts wilde eigenlijk psychologie gaan studeren, maar besefte dat werk waarin ze vooral zou moet luisteren niets voor haar zou zijn, dus ging ze taal- en letterkunde en Westerse literatuur studeren. Voor haar baan bij de bibliotheek in Malle zit ze dan ook dagelijks met haar neus in de boeken.

Meer over Lotte Leenaerts

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1994

Geboorteland: België


Overzicht

  • Trouw

Gebroken

  1. Gebroken stemmen
  2. Gebroken zielen
  3. Gebroken passie
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtTrouw

Neem je genoegen met genoeg of zet je alles op het spel?

Emilie, Louise, Olivia en Isa zijn al jaren bevriend. Nu ze de dertig naderen, blijkt dat ze alle vier andere verwachtingen hebben van het leven. Hun eigen zorgen en hun terughoudendheid om die met hun vriendinnen te delen tonen aan dat ze verder uit elkaar gegroeid zijn dan ze zelf dachten.

Isa kreeg net een baby, maar is, in tegenstelling tot haar vriend Scott, niet stapelverliefd op hun kersverse gezin. Intussen proberen Olivia en Brent al bijna een jaar om zwanger te geraken. Emilie en Nick staan op het punt om te trouwen, terwijl Louise haar uiterste best doet om nooit nog verliefd te worden.

Maar hun vriendschap kan alles aan, toch?

Schrijver: Lotte Leenaerts
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464014426
Ebook: 9789464018424
Uitgever: Pelckmans

GebrokenGebroken stemmen

Wanneer een jonge vrouw brutaal vermoord wordt teruggevonden, raakt voormalig gerechtspsychologe Jade Van Hoof tegen haar wil betrokken bij het onderzoek. Ondanks haar woelige verleden met commissaris David Speltinckx kan ze niet anders dan de speurders bijstaan, zeker wanneer een tweede lichaam opduikt. Opnieuw van een roodharige vrouw met krullen, die op dezelfde manier om het leven werd gebracht als het eerste slachtoffer.

Terwijl de media op de zaak springen, werken Jade en David tegen de klok om een einde te maken aan deze gruwelijke moorden. Kunnen ze de seriemoordenaar stoppen voor hij een nieuw slachtoffer maakt? En brengt deze zaak hen weer dichter bij elkaar?

Schrijver: Lotte Leenaerts
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464019551
Ebook: 9789463374354
Uitgever: Pelckmans
Gebroken zielen

Margot krijgt na een verstikkende relatie met een seriemoordenaar haar leven eindelijk weer op de rails. Als studente verpleegkunde loopt ze stage op de spoedafdeling van een ziekenhuis. Wanneer tijdens haar dienst een bebloed meisje met een blauw oog toekomt, gaan er bij Margot alarmbellen af. Maar nog voor Margot het meisje goed kan verzorgen, wordt ze door haar moeder, een vooraanstaand minister, mee naar huis genomen. Niet veel later wordt diezelfde minister vermoord teruggevonden. Is dit een vreselijk gezinsdrama of is er meer aan de hand? En kan Margot wel zomaar iedereen vertrouwen?

Met wetsarts Oliver, rechercheurs David en Lina en voormalig gerechtspsychologe Jade aan haar zijde zoekt Margot niet alleen opnieuw naar de waarheid, maar rekent ze verder af met demonen uit haar eigen verleden.

Schrijver: Lotte Leenaerts
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464019544
Uitgever: Pelckmans
Gebroken passie

Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in haar huis, koelbloedig vermoord met een scherf van een stukgeslagen vaas. De jonge rechercheur Annabel, die tijdelijk de lokale recherche versterkt, wordt door haar collega’s David en Lina meteen op sleeptouw genomen bij deze intrigerende moordzaak.

Het bewijsmateriaal staaft hun vermoeden dat de veroordeelde ex van het slachtoffer de dader is. Een gemakkelijke eerste zaak voor Annabel, lijkt het. Tot er een tweede lichaam opduikt, opnieuw met bewijs dat heel handig in de richting wijst van iemand die net weer op vrije voeten is.

Annabel gelooft niet in toeval, zeker niet wanneer het patroon zich verder lijkt te zetten en het gevaar dichterbij komt. Of zat het daar altijd al verborgen?

Schrijver: Lotte Leenaerts
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789463379830
Uitgever: Pelckmans