Boekenplank:
Kies

Boeken van Natasha Lester

Natasha Lester werkte als marketingdirecteur voor L'Oréal voor ze terugging naar de universiteit om creatief schrijven te studeren. Tegenwoordig is ze schrijfster en geeft ze zelf les in creatief schrijven.

Meer over Natasha Lester

Genre: Roman

Geboren: 1973

Geboorteland: Australië

Website: Natasha Lester


Overzicht

  • De drie levens van Alix St. Pierre - The three lives of Alix St Pierre
  • Het huis in Parijs - The Paris secret

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe drie levens van Alix St. Pierre

1943. Alix St. Pierre wordt gerekruteerd door de Amerikaanse inlichtingendienst en naar Europa gestuurd. Haar doelwit is een nazi die misschien bereid is de geallieerden te helpen - maar er is ook een kans dat hij een dubbelagent is.

1946. De oorlog is voorbij, en Alix verhuist naar Parijs om persvoorlichter te worden voor Christian Dior. Wanneer een oude bekende uit de oorlog in haar nieuwe wereld opduikt, realiseert Alix zich dat alleen zij het onrecht uit het verleden kan rechtzetten. Maar tegen welke prijs?

Schrijver: Natasha Lester
Oorspronkelijke titel: The three lives of Alix St Pierre
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026164569
Ebook: 9789026164576
Uitgever: De Fontein
Het huis in Parijs

Kat Jordan ontdekt dat haar oma gelogen heeft over haar oorlogsverleden. Wat is er echt gebeurd in die jaren in Parijs?

Engeland, 1939. Skye Penrose voelt zich nergens gelukkiger dan in haar rol als piloot. Als ze via haar jeugdliefde Nicholas gevraagd wordt een bijdrage te leveren aan de oorlog, zegt ze onmiddellijk ja. Dat Nicholas inmiddels verloofd is met de mysterieuze Franse Margaux Jourdan is een teleurstelling...

Australië, heden. Als museumconservator Kat Jourdan een exclusieve collectie Dior-jurken aantreft in een kledingkast in haar oma’s oude huis in Engeland, een huis waarvan ze het bestaan niet wist, is dat het begin van een zoektocht naar de waarheid over haar familie.

Schrijver: Natasha Lester
Oorspronkelijke titel: The Paris secret
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026153105
Ebook: 9789026153112
Uitgever: De Fontein