Boekenplank:
Kies

Boeken van Lex Martin

Meer over Lex Martin

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Lex Martin


Dearest

  1. Gek van Clementine - Dearest Clementine
  2. Onvergetelijk - Finding Dandelion
  3. Door schade en schande - Kissing Madeline

gedetailleerd overzicht

DearestGek van Clementine

Clementine Avery is er wel aan gewend dat mensen denken dat ze bitchy en onbenaderbaar is. Nadat eerst haar hart is gebroken door haar vriendje en ze vervolgens heftig is gestalkt door een docent, staat ze nog steeds in survival mode. En dan verdwijnt er op de campus ook nog eens een jonge studente. Clementines belangrijkste regel om zich veilig te voelen: niet daten. Dat gaat haar makkelijk af.

Alles verandert wanneer ze erachter komt dat ze zich per ongeluk heeft ingeschreven voor het vak romantische fictie schrijven. Het vak dat ze eigenlijk wilde zit nu al vol, dus ze heeft geen keuze. Haar grootste probleem? Ze heeft geen enkele inspiratie om een romantisch verhaal te schrijven. Dan ontmoet ze de knappe Gavin Murphy. Hij is meer dan bereid om haar te helpen wat steamy inspiratie op te doen. Alleen om haar te helpen met haar opdracht, natuurlijk.

Schrijver: Lex Martin
Oorspronkelijke titel: Dearest Clementine
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021418469
Ebook: 9789021418476
Uitgever: Volt
Onvergetelijk

Wanneer Dani Hart en Jax Avery elkaar tegen het lijf lopen in een club, voelen ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. De populaire voetballer Jax staat dan wel bekend als een onverbeterlijke player, maar toch is Dani verbijsterd als Jax haar de volgende keer dat ze hem ziet niet eens lijkt te herkennen.

Ze besluit hem voortaan te ontlopen. Dat is alleen een stuk lastiger dan ze had gedacht als blijkt dat hij de broer is van haar nieuwe huisgenootje...

Schrijver: Lex Martin
Oorspronkelijke titel: Finding Dandelion
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021421988
Uitgever: Volt
Door schade en schande

Madeline McDermott heeft nadat ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander daten met sporters afgezworen. Ze trekt tijdelijk in bij een vriendin tot ze een nieuw appartement heeft gevonden. Voorlopig wil ze zich alleen op haar carrière concentreren.

Daren Sloan is niet alleen erg aantrekkelijk, hij is ook een van de beste quarterbacks van het land. Dat maakt hem tot een van de meest begeerde vrijgezellen. Niet voor zijn nieuwe buurvrouw Maddie - van haar krijgt hij vooral boze blikken. Maar is Maddie wel zo immuun voor zijn charmes als het lijkt?

Schrijver: Lex Martin
Oorspronkelijke titel: Kissing Madeline
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021422985
Uitgever: Volt