Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Clémence Michallon

Boeken van Clémence Michallon

Clémence Michallon studeerde politieke wetenschappen en journalistiek in Frankrijk, Engeland en in de Verenigde Staten. Ze is geboren in Frankrijk, maar woont sinds 2014 in New York en heeft inmiddels het Amerikaanse staatsburgerschap.

Meer over Clémence Michallon

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Frankrijk

Website: Clémence Michallon


Overzicht

De stille huisgenoot

Je wacht op het moment dat hij een fout maakt en je kunt ontsnappen. Dat moment is nu...

Aidan Thomas is een hardwerkende echtgenoot en vader, en een gerespecteerd lid van het dorp waar hij woont. Hij is ook een seriemoordenaar die acht vrouwen heeft vermoord. En er is nog een negende slachtoffer, een vrouw die hij de naam Rachel heeft gegeven en die hij gevangenhoudt in de schuur achter zijn huis.

Als Aidans vrouw overlijdt moeten hij en zijn dertienjarige dochter Cecilia verhuizen, naar een woning zonder schuur. Hij besluit een gewaagde stap te zetten: hij neemt Rachel mee en stelt haar aan zijn dochter voor als een familievriendin die een onderkomen nodig heeft.

Rachel weet dat er overal camera’s hangen, dat hij het meteen zal weten als ze een poging doet om te ontsnappen en dat niemand zal geloven dat deze ogenschijnlijk perfecte man in werkelijkheid een monster is. Maar ze moet het proberen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn dochter, en voor de jonge vrouw die duidelijk verliefd op hem is geworden en toenadering zoekt...

Schrijver: Clémence Michallon
Oorspronkelijke titel: The quiet tenant
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789021461380
Ebook: 9789021461397
Uitgever: Volt