Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Valentina Morelli

Boeken van Valentina Morelli

Meer over Valentina Morelli

Genres: E-books only, Thriller / Spanning

Duitsland


La Dolce Vita / Schwester Isabella

  1. De moord in het klooster - Tod zur Mittagsstunde
  2. De dode aan de rivier - Der Tote am Fluss
  3. De mysterieuze gast - Ein geheimnisvoller Gast

gedetailleerd overzicht

La Dolce Vita / Schwester IsabellaDe moord in het klooster

Het is middag in het klooster van Santa Caterina - en zuster Isabella is verbaasd: de klokken luiden niet voor het gebed. Wanneer Isabella kijkt wat er aan de hand is, doet ze een verschrikkelijke ontdekking: zuster Raffaela ligt levenloos op de binnenplaats van het klooster. De vrolijke non moet van de klokkentoren zijn gevallen.

Maar was het echt een ongeluk, zoals de moeder-overste stellig beweert? Isabella kan dat niet geloven! En wat betekent het getal, dat naast de dode vrouw in het stof is geschilderd? Samen met de jonge carabiniere Matteo gaat Isabella op onderzoek uit en komt al snel een duister geheim tegen... Nu helpt alleen goddelijke hulp!

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Tod zur Mittagsstunde
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789026159688
Uitgever: De Fontein
De dode aan de rivier

De oude Gaetano en zijn trouwe St. Bernardhond Caesar zijn graag geziene gasten in Santa Caterina. Maar op een dag vindt carabiniere Matteo de lieve zwerver in zijn woonwagen bij de rivier - koelbloedig gedood! Het dorp is verbijsterd - wie doet zo'n slecht iets met zo'n aardig persoon? En waar is de hond gebleven?

Zuster Isabella is ook diep getroffen als ze over de moord hoort. Samen met Matteo volgt ze de sporen. En ontdekt dat Gaetano niet was wie hij beweerde te zijn…

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Der Tote am Fluss
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789026159701
Uitgever: De Fontein
De mysterieuze gast

Een nieuw gezicht in Santa Caterina: zuster Donna neemt haar intrek in het klooster, maar er is iets aan de hand met haar. Ze is schrikachtig en lijkt paranoïde te zijn. Zuster Isabella vraagt zich bovendien af of de nieuwe zuster wel echt geïnteresseerd is in het kloosterleven.

Ondertussen vinden in het klooster vinden renovatiewerkzaamheden plaats en Isabella moet deze begeleiden. Alsof dat nog niet genoeg is, is er een gast in het klooster: Gina Bellucci, die kennelijk helemaal niet geïnteresseerd is in rust...

Er kloppen dingen niet, maar voordat Isabella het kan doorgronden, vindt er een moord plaats!

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Ein geheimnisvoller Gast
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789026159725
Uitgever: De Fontein