Boekenplank:
Kies
 • Home
 • M
 • Valentina Morelli

Boeken van Valentina Morelli

Meer over Valentina Morelli

Genres: E-books only, Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Duitsland


La Dolce Vita / Kloster, Mord & Dolce Vita

 1. De moord in het klooster - Tod zur Mittagsstunde
 2. De dode aan de rivier - Der Tote am Fluss
 3. De mysterieuze gast - Ein geheimnisvoller Gast
 4. Een dode van goede huize - Eine Leiche aus gutem Hause
 5. Een raadselachtige biecht - Eine rätselhafte Beichte
 6. Een groet uit het hiernamaals - Gruß aus dem Jenseits
 7. Een recept voor moord - Rezept für einen Mord
 8. De dode kandidaat - Eine Stimme für den Tod

gedetailleerd overzicht

La Dolce Vita / Kloster, Mord & Dolce VitaDe moord in het klooster

Het is middag in het klooster van Santa Caterina - en zuster Isabella is verbaasd: de klokken luiden niet voor het gebed. Wanneer Isabella kijkt wat er aan de hand is, doet ze een verschrikkelijke ontdekking: zuster Raffaela ligt levenloos op de binnenplaats van het klooster. De vrolijke non moet van de klokkentoren zijn gevallen.

Maar was het echt een ongeluk, zoals de moeder-overste stellig beweert? Isabella kan dat niet geloven! En wat betekent het getal, dat naast de dode vrouw in het stof is geschilderd? Samen met de jonge carabiniere Matteo gaat Isabella op onderzoek uit en komt al snel een duister geheim tegen... Nu helpt alleen goddelijke hulp!

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Tod zur Mittagsstunde
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789026159688
Uitgever: De Fontein
De dode aan de rivier

De oude Gaetano en zijn trouwe St. Bernardhond Caesar zijn graag geziene gasten in Santa Caterina. Maar op een dag vindt carabiniere Matteo de lieve zwerver in zijn woonwagen bij de rivier - koelbloedig gedood! Het dorp is verbijsterd - wie doet zo'n slecht iets met zo'n aardig persoon? En waar is de hond gebleven?

Zuster Isabella is ook diep getroffen als ze over de moord hoort. Samen met Matteo volgt ze de sporen. En ontdekt dat Gaetano niet was wie hij beweerde te zijn…

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Der Tote am Fluss
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789026159701
Uitgever: De Fontein
De mysterieuze gast

Een nieuw gezicht in Santa Caterina: zuster Donna neemt haar intrek in het klooster, maar er is iets aan de hand met haar. Ze is schrikachtig en lijkt paranoïde te zijn. Zuster Isabella vraagt zich bovendien af of de nieuwe zuster wel echt geïnteresseerd is in het kloosterleven.

Ondertussen vinden in het klooster vinden renovatiewerkzaamheden plaats en Isabella moet deze begeleiden. Alsof dat nog niet genoeg is, is er een gast in het klooster: Gina Bellucci, die kennelijk helemaal niet geïnteresseerd is in rust...

Er kloppen dingen niet, maar voordat Isabella het kan doorgronden, vindt er een moord plaats!

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Ein geheimnisvoller Gast
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789026159725
Uitgever: De Fontein
Een dode van goede huize

Een hippie vraagt zuster Isabella om hulp. Een investeerder wil op zijn terrein een hotel bouwen. Isabella probeert de zeer rijke, aristocratische ondernemer van gedachten te doen veranderen - zonder succes. De volgende ochtend wordt hij vermoord teruggevonden.

Is dit het werk van het groepje hippies? Dat kan Isabella zich niet voorstellen. Samen met de jonge carabiniere Matteo gaat ze op onderzoek uit...

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Eine Leiche aus gutem Hause
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026163234
Uitgever: De Fontein
Een raadselachtige biecht

Heel Santa Caterina staat in het teken van de olijvenoogst wanneer seizoenarbeider Antonio bij zuster Isabella te biecht gaat. Hij heeft verschillende geboden overtreden, maar wil niet in detail treden. Voordat Isabella de mysterieuze bekentenis kan begrijpen, is Antonio al dood - verdronken in de oliepers! Een ongeluk?

Zuster Isabella start een onderzoek maar staat er alleen voor, de jonge carabiniere Matteo lijkt het te druk te hebben met Nina, de mooie dochter van de burgemeester.

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Eine rätselhafte Beichte
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026163258
Uitgever: De Fontein


Een groet uit het hiernamaals

Wanneer het relikwie van de heilige Catharina - haar wijsvinger - op het punt staat onthuld te worden, als hoogtepunt van haar naamdag, wordt er iets verschrikkelijks zichtbaar: de vinger is van vlees en (tamelijk vers) bloed! Een teken van God of een vreselijke misdaad?

Wanneer kort daarna een lijk opduikt, wordt duidelijk waar de vinger vandaan komt. Maar wat zit er achter de misdaad? Zuster Isabella en Matteo staan voor een raadsel. Don Francesco, de priester van Santa Caterina, lijkt echter iets te verbergen...

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Gruß aus dem Jenseits
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789026175633
Uitgever: De Fontein
Een recept voor moord

Zuster Isabella reist met haar zus Hildegard naar Pisa voor de grote tomatensauskookwedstrijd. Carabiniere Matteo heeft vakantie en vindt het leuk om de nonnen te vergezellen. Aangekomen op de plek waar de wedstrijd wordt gehouden vindt er een drama plaats: een van de vier finalisten zakt in elkaar na het proeven van zijn saus - een allergische shock of toch vergiftiging?

Zuster Isabella en Matteo starten een onderzoek.

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Rezept für einen Mord
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026175657
Uitgever: De Fontein
De dode kandidaat

Carabiniere Matteo heeft geluk: hij is nu officieel Nina's nieuwe vriendje! Ook haar vader, burgemeester Lenzi, lijkt dit eindelijk te accepteren. Of heeft hij gewoon heel andere zorgen? Omdat de burgemeestersverkiezingen in Santa Caterina op komst zijn, en Lenzi een sterke concurrent heeft: Enno Bianchi. Maar dan wordt Bianchi dood in het bos aangetroffen - neergeschoten! Doet Duccio Lenzi er alles aan om in functie te blijven?

Matteo wordt geconfronteerd met een uiterst onaangenaam onderzoek. Het is maar goed dat zuster Isabella hem steunt!

Schrijver: Valentina Morelli
Oorspronkelijke titel: Eine Stimme für den Tod
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789026175671
Uitgever: De Fontein