Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Francesca Santini

Boeken van Francesca Santini

Francesca Santini is één van de vele pseudoniemen van de schrijfster Eva Völler.

Meer over Francesca Santini

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Eva Völler

Geboren: 1956

Geboorteland: Duitsland


De Toscane-reeks / Toskana Bücher

  1. De Francesca Santini Omnibus
  2. Hartstocht in Toscane - Zypressenmond
  3. De Florentijnse bruid - Die florentinische Braut

gedetailleerd overzicht

De Toscane-reeks / Toskana BücherDe Francesca Santini Omnibus

De Francesca Santini Omnibus bevat de boeken:

  1. Hartstocht in Toscane
  2. De Florentijnse bruid

Schrijver: Francesca Santini
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789061121176
Uitgever: Karakter
Hartstocht in Toscane
Sophia is de mooie en getalenteerde dochter van Marchede Roberto Giuliano Alfonso di Scarlatti, de landheer van het eeuwenoude Toscaanse landgoed La Befana. Haar moeder, de Marchesa, is pas kortgeleden overleden. Het is 1943 en de oorlog is in volle gang. Sophia wijdt zich vol overgave aan wat zij als haar roeping in dit leven beschouwt: het verplegen van gewonde soldaten.

Als een groepje Duitse soldaten op het landgoed verschijnt, neemt het noodlot een tragische wending: de partizaan Antonio, jongste zoon van de beheerder van het landgoed, schiet één van de officieren neer. Hij doodt Richard Kroner niet, maar verwondt hem aan het hoofd, waardoor Richard enige tijd door Sophia verpleegd moet worden. Met als gevolg een gepassioneerde liefde tussen deze twee zo verschillende mensen uit verschillende culturen.

Al snel wordt Richard door de ontwikkelingen van de oorlog weer van Sophia gescheiden, maar zij weigert haar liefde voor hem op te geven. Met onuitputtelijke moed en doorzettingsvermogen weet zij - zelfs tijdens de grootste tegenslagen - de kracht op te brengen om het geluk waar zij recht op heeft te bemachtigen.
Schrijver: Francesca Santini
Oorspronkelijke titel: Zypressenmond
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789061123224
Uitgever: Karakter
De Florentijnse bruid
De jonge kunsthistorica Luisa is naar Florence gegaan om een slechte periode uit haar leven achter zich te laten. Tevergeefs, want al snel heeft ze het gevoel dat de schimmen van het verleden haar ook hier achtervolgen...

Dan kruisen twee heel verschillende mannen haar pad: Jakob, de aantrekkelijke en amicale Duitser, en Marco, de charismatische maar ondoordringbare Italiaan.

Beiden maken diepe indruk op Luisa, maar de overtuiging dat ze voortdurend op haar hoede moet zijn voor bedrog, laat haar niet los. En dan raakt zij ook nog eens verstrikt in een driehoeksverhouding vol dodelijke passie...
Schrijver: Francesca Santini
Oorspronkelijke titel: Die florentinische Braut
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789061121138
Uitgever: Karakter