Boekenplank:
Kies

Boeken van Becky Wade

Meer over Becky Wade

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Becky Wade


Overzicht

 • Het wachten waard - My stubborn heart

De Familie Porter / The Porter Family

 1. Zonder twijfel de jouwe - Undeniably yours
 2. Voor altijd de mijne - Meant to be mine

De Zusjes Bradford / The Bradford Sisters

 1. Liefde op een briefje - Then came you
 2. Hart op het spel - True to you
 3. Ondersteboven van jou - Falling for you
 4. Zoete verovering - Sweet on you

Misty River

 1. Blijf bij me - Stay with me
 2. Geef me een kans - Let it be me
 3. Kies voor mij - You and me
 4. Ga met me mee - Turn to me
De Familie Porter / The Porter Family

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet wachten waard

Zij heeft de hoop ooit de ware te vinden opgegeven. Maar dan staat er ineens een aantrekkelijke klusjesman voor haar neus. Is hij dat lange wachten waard?

Kate Donovan is uitgekeken op haar werk, het daten zat en het wachten op de ware liefde ook. Ze heeft avontuur nodig. Wanneer haar oma haar niet veel later vraagt om met haar mee te gaan naar Redbud, Pennsylvania, om het grote oude huis waarin ze is opgegroeid op te knappen, grijpt ze die kans dan ook met beide handen aan.

Kort na haar aankomst in Redbud, ontmoet Kate Matt Jarreau, de man die haar oma in de arm genomen heeft om hen te helpen bij het renoveren van het huis. Vanaf het eerste moment dat ze hem ziet, voelt ze zich tot hem aangetrokken, maar Matt lijkt niet in haar geïnteresseerd. Hij verbergt zich het liefst zo veel mogelijk voor de buitenwereld en ook voor God, en het is Kate duidelijk dat hij iets moeilijks met zich meedraagt. Dat doet haar besluiten om ervoor te zorgen dat hij uit zijn schulp kruipt en weer gelukkig wordt... of hij dat nu leuk vindt of niet.

Wanneer de stijve, ongemakkelijke omgang tussen Kate en Matt langzaam uitgroeit tot iets diepers, begint Kate zich af te vragen of God eindelijk bezig is haar hartsverlangen te vervullen. Of moet ze juist meer opgeven dan ze ooit had kunnen denken?

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: My stubborn heart
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789492408785
Ebook: 9789492408792
Uitgever: De Parel

De Familie Porter / The Porter FamilyZonder twijfel de jouwe

Als de vader van Meg Cole onverwacht overlijdt, krijgt ze de leiding over zijn bedrijf. Ondanks dat ze helemaal niet geschikt is om dit grote familiebedrijf te runnen, neemt ze de teugels van haar vader over. Maar waar ze echt geen zin in heeft, is zich ook nog eens in haar vaders hobby, het fokken van Engelse volbloedpaarden, te verdiepen. Daarom geeft ze de manager, Bo Porter, zes maanden om de fokkerij te sluiten.

Bo is vastbesloten om de vrouw die hem van zijn droom wil beroven niet aardig te vinden. Maar Meg maakt een diep verlangen om haar te beschermen in hem los en hoe meer tijd hij met haar doorbrengt, hoe liever hij ieder obstakel dat hen scheidt, wil overwinnen en haar liefde wil verdienen. Maar zal dat lukken?

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: Undeniably yours
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493208186
Ebook: 9789493208254
Uitgever: De Parel
Voor altijd de mijne

Als Celia Park halsoverkop trouwt met Ty Porter, de man die ze altijd al onweerstaanbaar heeft gevonden, kan ze haar geluk niet op. Maar dan onthult Ty dat hij zich nog niet wil settelen en, nog belangrijker, dat hij een vriendin heeft.

In de vijfenhalf jaar die volgen, zet Celia haar dromen opzij om voor haar dochtertje te kunnen zorgen, en Ty weet al zijn doelen te bereiken, wat hem het gevoel geeft dat hij het goed voor elkaar heeft. Maar dan staat hij ineens oog in oog met de vrouw die hij niet kan vergeten en een kind waarvan hij niet wist dat hij het had...

Kan hier nog iets goeds uit voortkomen?

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: Meant to be mine
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789493208490
Uitgever: De Parel

De Zusjes Bradford / The Bradford SistersLiefde op een briefje

Hij is een alleenstaande vader die de liefde heeft opgegeven. Zij is een carrièrevrouw die geen tijd heeft voor romantiek. En toch springt er een vonkje over...

Garner Bradford, erfgenaam van het in zwaar weer verkerende Bradford Shipping, weet niet veel van baby's, maar als hij als alleenstaande vader met zijn pasgeboren dochtertje achterblijft, leert hij al snel dat er bij het vaderschap veel meer komt kijken dan hij ooit had gedacht. In zijn dagboek beschrijft hij zijn strubbelingen met de opvoeding, alle zorgen die zijn gebroken hart met zich meebrengt en zijn gevoelens voor een vrouw die hij eigenlijk helemaal niet wil voelen.

Carrièrevrouw Kathleen Burke heeft totaal geen zin om zich ergens te settelen. Ze heeft grote dromen en in geen daarvan komt Garner of het kleine plaatsje waar hij woont voor. Toch lukt het haar op de een of andere manier niet om haar knappe baas uit haar hoofd en hart te zetten. Er is iets onweerstaanbaar aantrekkelijks aan zijn prachtige, groene ogen...

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: Then came you
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492408129
Uitgever: De Parel
Hart op het spel

Genealoog Nora Bradford brengt haar dagen het liefst door in het historisch dorp dat ze bezit, terwijl ze zich begraaft in het verleden, haar werk en boeken. Nadat er drie jaar terug abrupt een einde kwam aan haar relatie besloot ze dat dat vele malen veiliger is dan alles wat met romantiek te maken heeft.

Anders dan Nora is voormalig SEAL-marinier John Lawson een moderne man; doorgaans voor de volle honderd procent gericht op het hier en nu. Maar als John, die als kind is geadopteerd, te horen krijgt dat hij een erfelijke aandoening heeft, wordt hij gedwongen om in de geheimen van zijn voorouders en voorgeslacht te duiken.

John roept Nora’s hulp in om de identiteit van zijn biologische moeder te achterhalen en samen stellen ze alles in het werk om haar te vinden. Het duurt niet lang of er bloeit iets tussen hen op en ondanks hun tegenovergestelde karakters, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Maar John heeft al een vriendin en Nora is er nog niet uit of ze haar boekhelden wil opgeven voor een echte relatie. Is de aantrekkingskracht tussenbeide sterk genoeg om alle tegenstellingen te overwinnen?

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: True to you
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492408150
Ebook: 9789492408594
Uitgever: De Parel
Ondersteboven van jou

Zij wil niets liever dan hem en hun hele verleden samen vergeten. Hij is vastbesloten om haar voor zich terug te winnen. Raken ze weer ondersteboven van elkaar?

Willow Bradford geniet van de vredigheid in haar geboorteplaats Merryweather nu ze een paar maanden vrij heeft genomen van haar hectische baan als bekend model om tot rust te komen en het pension van haar ouders te runnen. Maar aan die rust en vredigheid komt abrupt een einde wanneer ze onverwacht oog in oog staat met haar ex-vriend, Corbin Stewart.

Voormalig quarterback Corbin is sterk, charmant en gewend te krijgen wat hij wil... behalve als het om Willow gaat. Na hun breuk is hij nooit in staat geweest om haar uit zijn hoofd te zetten en wanneer hun paden elkaar onverwacht kruisen, merkt hij dat hij nog steeds veel voor haar voelt. Dat leidt ertoe dat hij zich voorneemt om haar zover te krijgen dat ze hem een tweede kans geeft. Maar Willow maakt hem heel duidelijk dat ze geen toekomst ziet voor hen samen.

Dan brengt een familiemysterie hen echter weer bij elkaar en komen ze er niet onderuit om samen naar de antwoorden op de vele vragen te zoeken. Het duurt niet lang of oude gevoelens komen boven, maar zijn die sterk genoeg om het hartzeer uit het verleden en de hindernissen in het heden te overwinnen?

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: Falling for you
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492408624
Ebook: 9789492408631
Uitgever: De Parel
Zoete verovering

De onafhankelijke en avontuurlijke Britt Bradford heeft van haar passie haar werk gemaakt: chocolade maken. Daar geniet ze van en ze heeft het gevoel dat haar leven compleet is, maar als haar beste vriend Zander na een wereldreis terugkomt, merkt ze dat er iets is veranderd. Waar ze er eerder tevreden mee was dat hij gewoon haar vriend is, verlangt ze nu naar meer.

Zander Ford is het de afgelopen jaren voor de wind gegaan. Zijn eerste boek werd meteen een bestseller en met het geld dat hij daarmee verdiende, kon hij een wereldreis maken. Maar ondanks alles wat hij heeft bereikt, ontbreekt het hem aan dat wat het allerbelangrijkste voor hem is: Britts hart.

Als Zanders oom onder raadselachtige omstandigheden overlijdt, neemt Zander zich voor zijn dood te onderzoeken en Britt staat erop hem te helpen. Hoewel dit ervoor zorgt dat ze veel tijd met elkaar doorbrengen, begrijpen ze allebei dat een relatie hun vriendschap op het spel kan zetten. Maar Zander vindt het steeds moeilijker om de gevoelens die hij al jarenlang voor Britt heeft verborgen te houden en besluit ten slotte dat er niets anders op zit dan Britt te veroveren...

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: Sweet on you
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492408884
Ebook: 9789492408891
Uitgever: De Parel

Misty RiverBlijf bij me

Als Genevieve Woodward een mysterieuze, anonieme brief ontvangt die te maken heeft met het verleden van haar ouders, keert ze terug naar haar geboortestadje Misty River in de Blue Ridge Mountains om het familiegeheim te ontrafelen. Daar ontmoet ze Sam Turner, de teruggetrokken eigenaar van de cottage waar ze verblijft.

Hij ontdekt wat er werkelijk met haar aan de hand is en dat brengt de zorgvuldig weggestopte herinnering aan zijn grootste fout ongewild weer boven. Het liefst zou hij dan ook niets met haar te maken hebben. Maar hoe kan hij haar wegsturen nu ze hem zo hard nodig heeft?

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: Stay with me
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493208001
Ebook: 9789493208018
Uitgever: De Parel
Geef me een kans

Als Sebastian Grant, een succesvol kinderhartchirurg, wiskundelerares Leah Montgomery opnieuw tegen het lijf loopt, komt zijn drukke leven opeens tot een halt. Hij valt als een blok voor haar, om vervolgens een afschuwelijke ontdekking te doen: Leah is de vrouw op wie zijn beste vriend verliefd is en dus geen optie.

Leah heeft altijd één grote droom gehad: haar doctoraat in de wiskunde halen. Nu ze er eindelijk tijd voor heeft, is ze vastbesloten om die droom waar te gaan maken en zich daarbij door niets tegen te laten houden. Al helemaal niets wat met romantiek te maken heeft, want dat is veel minder betrouwbaar dan wiskunde.

Dan ontvangt Leah een verrassende uitslag van een DNA-test. Ze vraagt Sebastian om raad en samen doorzoeken ze de ziekenhuisdossiers om de geheimen van haar afkomst te onthullen. En hoe sterker ze zich tot elkaar aangetrokken voelen, hoe harder Sebastian zich verzet en hoe meer Leah begint te twijfelen aan haar voornemen om romantiek uit haar leven te bannen.

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: Let it be me
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493208360
Ebook: 9789493208391
Uitgever: De Parel
Kies voor mij

De artistieke Connor Bryant is al jarenlang verliefd op Shay Seaver, maar hij heeft er nooit echt werk van gemaakt, bang dat ze hem zou afwijzen. Nu, zestien jaar later, is hij terug in Misty River, en alsof het zo moet zijn, heeft Shay momenteel geen vriend. Dit is zijn kans!

Omdat zijn angst om afgewezen te worden nog niet is verdwenen, verzint hij een plan. Hij vraagt Shay of ze hem wil helpen zijn uiterlijk en datingstrategieën te verbeteren, in de hoop dat hij er zo achter komt hoe hij haar ideale man kan zijn. Wat hij haar niet vertelt? Dat zij degene is met wie hij wil daten...

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: You and me
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789493208667
Uitgever: De Parel
Ga met me mee

Schuldgevoelens tekenen het leven van Luke Dempsey al jarenlang en doen hem uiteindelijk zelfs in de gevangenis belanden. Als zijn vriend en medegevangene kort voor Lukes vrijlating op sterven komt te liggen, bekent de oudere man dat hij een aantal aanwijzingen voor zijn dochter, Finley, heeft nagelaten die leiden naar de schat die hij heeft verborgen. Omdat hij bang is dat ze niet de enige is die achter de schat aan zit, laat hij Luke beloven dat hij Finley tot het einde van haar zoektocht toe zal beschermen.

De pittige en idealistische Finley Sutherland is de eigenaar van de dierenopvang van Misty River en heeft een hart voor hopeloze gevallen. Ze accepteert Lukes hulp bij de schattenjacht, terwijl ze hem op haar beurt heimelijk probeert te helpen door hem over te halen zichzelf te vergeven wat er in het verleden is gebeurd, iets wat hij tot nu toe weigert te doen.

Naarmate ze dichter bij de ontknoping komen, beginnen hun argumenten om elkaar op afstand te houden langzaam af te brokkelen, en Luke realiseert zich dat de belofte aan zijn vriend hem op meer dan één manier tot het uiterste zal drijven. Hij zal zijn best doen om Finley te beschermen tegen onzichtbare bedreigingen, maar wie voorkomt dat hij zijn hart verliest?

Schrijver: Becky Wade
Oorspronkelijke titel: Turn to me
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789493208841
Uitgever: De Parel