Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Laura van Wormer

Boeken van Laura van Wormer

Meer over Laura van Wormer

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1955

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Laura van Wormer


Overzicht

  • De jury - Jury duty
  • Zomer aan zee - Just for the summer

Alexandra Waring

  1. Een zijden draad - Any given moment
  2. Geruchten - Talk

Sally Harrington

  1. Onthullingen - Exposé
  2. Spotlight - The last lover

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe jury
Terwijl de verslagen van het geruchtmakende proces tegen James Bennet Layton jr. de kranten vullen, ontrolt zich in de jurybanken - verborgen voor de pers - een drama dat het leven van 12 mensen totaal zal veranderen...

Libby Winslow - voor haar had de oproep om in de jury zitting te nemen niet op een slechter moment kunnen komen. Haar carrière dreigt in het slop te raken; met haar privé-leven is het al zover. Toch zal juist zij achteraf de meeste reden hebben om dankbaar te zijn.

William Klein - iedereen op zijn werk verklaart hem voor gek dat hij gehoor geeft aan de oproep, maar hij is allang blij dat hij even iets anders aan zijn hoofd heeft dan piekeren hoe hij een eind kan maken aan een relatie die hem benauwt.

Melissa Grant - jong en succesvol, maar zo bang voor haar eigen gevoelens, dat ze zich uitput in haar werk. Door de pauze die de weken in de jurybank betekenen, wordt ze gedwongen haar angst onder ogen te zien en een besluit te nemen.

Twaalf mensen met totaal verschillende achtergronden, die samen tot één beslissing moeten zien te komen.
Schrijver: Laura van Wormer
Oorspronkelijke titel: Jury duty
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789034750532
Uitgever: Harlequin
Zomer aan zee
Op haar tweeëndertigste heeft Mary Lize Scott voldoende geld verdiend om te gaan rentenieren. Als zakenvrouw heeft ze al heel wat meegemaakt, maar wanneer ze de zomer in East Hampton doorbrengt, valt ze van de ene verbazing in de andere.

Het plaatsje wordt bevolkt door adembenemend mooie mensen die niet veel moois in de zin blijken te hebben. Het enige onderwerp waarover die zomer gesproken wordt, is de erfenis van Alfred Hoffman, waarvan iedereen een deel wil. Het gekrakeel loopt zelfs zo hoog op, dat er een dode valt.

Al snel beseft Mary Lize dat de moord te maken moet hebben met iets dat zij heeft ontdekt over Alfred Hoffman. En dat betekent dat haar leven nu ook gevaar loopt...
Schrijver: Laura van Wormer
Oorspronkelijke titel: Just for the summer
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789034750648
Uitgever: Harlequin

Alexandra WaringEen zijden draad
Een zijden draad is het boeiende en meeslepende verhaal over een groep zeer verschillende mensen die één ding gemeen hebben: ze staan op het punt hun leven een nieuwe wending te geven en maken een keus die alle zekerheid op losse schroeven zet...

Georgina Hamilton-Ayres, de Hollywood-filmster met een geheim dat haar carrière kan ruïneren, Montgomery Grant Smith, de aartsconservatieve radiocommentator met het hart op de juiste plaats, Elizabeth Robinson, de jonge, mooie en intelligente wetenschapster en Patty Kleczak, huisvrouw, moeder en aankomend bestsellerauteur.

Samen strijden ze tegen het meedogenloze en oppermachtige ICA, het mediaconcern waar ze allen onder contract staan. Ze spelen hoog spel - hun succes, hun geluk, hun leven, alles hangt aan een zijden draad...
Schrijver: Laura van Wormer
Oorspronkelijke titel: Any given moment
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789034750471
Uitgever: Harlequin
Geruchten
Jessica Wright is de ster van een spraakmakende talkshow. Miljoenen fans volgen dagelijks haar programma, en dus is het geen wonder dat sommigen van hen veel over haar weten - dat hoort nu eenmaal bij het vak.

Maar niemand kan zomaar weten wat er in het laatje van haar nachtkastje zit. Niemand kan zomaar weten wat haar lievelingseten is - tot in het kleinste detail nauwkeurig. En als iemand zomaar ongezien de televisiestudio binnen kan wandelen en cadeaus kan achterlaten, gaat dat angstaanjagend ver.

Politie, collega's noch de FBI slagen er in haar stalker te traceren. En ondertussen weet Jessica één ding heel zeker: een dezer dagen staat ze oog in oog met haar bezeten bewonderaar - en dan zal praten haar niet meer kunnen redden...
Schrijver: Laura van Wormer
Oorspronkelijke titel: Talk
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789034751140
Uitgever: Harlequin

Sally HarringtonOnthullingen

'Jij hoeft niet bang te zijn. Jou zullen ze niets doen. Omdat jij je nooit met ze hebt beziggehouden, denken ze dat je het niet weet.'
'Dat ik wat niet weet?'
'Dat ze je vader vermoord hebben.'


Bij de Herald-American kijkt niemand meer op van complottheorieën waar Crazy Pete Sabatino altijd mee aankomt. Dus als hij beweert dat Sally's vader, die jaren geleden bij een ongeluk is omgekomen, in feite vermoord is, besteedt Sally daar nauwelijks aandacht aan. Ze heeft het veel te druk met een nieuwe opdracht: een artikel schrijven over Cassy Cochran, de directeur van een invloedrijk televisiestation.

Het betekent heen en weer pendelen tussen New York en Castleford, tussen twee banen - en zelfs twee mannen - maar dat lukt haar heel aardig. Tot ze betrokken raakt bij een onderzoek naar een moord die volgens Crazy Pete alles met de dood van haar vader te maken heeft. En iedereen om haar heen opeens een dubbele agenda blijkt te hebben.
Schrijver: Laura van Wormer
Oorspronkelijke titel: Exposé
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789085500551
Uitgever: Mira Books
Spotlight
Twee dagen en twee nachten. Meer is er niet voor nodig om het leven van Sally Harrington totaal op zijn kop te zetten.

Binnen achtenveertig uur neemt haar liefdesleven een bizarre wending, raakt haar carrière als journaliste volledig in het slop, verliest ze al haar geld, is ze het middelpunt van een seksschandaal... en wordt ze verdacht van moord.

Haar minnaar, Spencer Hawes, lijkt een sleutelrol te spelen in deze nachtmerrie. Maar hij is spoorloos verdwenen, vermoedelijk samen met de bloedmooie actrice Lilliana Martin.

In de betoverende wereld van vips, would-be sterren en studiobonzen gaat Sally op zoek naar de waarheid. En dat blijkt een onvoorstelbaar schokkende waarheid te zijn!
Schrijver: Laura van Wormer
Oorspronkelijke titel: The last lover
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789085500872
Uitgever: Mira Books