Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Bailey

Meer over Sarah Bailey

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1982

Australië

Website: https://www.sarahbaileyauthor.com/


Gemma Woodstock

  1. Het duistere meer - The dark lake
  2. In de donkere nacht - Into the night

gedetailleerd overzicht

Gemma WoodstockHet duistere meer

In Sonny Lake wordt het lichaam van een beeldschone, jonge lerares gevonden. De vrouw, Rosalind Ryan, is vermoord en om haar lichaam drijven rode rozen.

Rechercheur Gemma Woodstock van de plaatselijke politie doet er alles aan om op de zaak gezet te worden, en daarom verzwijgt ze dat ze de vermoorde vrouw kent: ze heeft jaren geleden met haar op de middelbare school gezeten.

Maar dat is niet het enige wat Gemma achter probeert te houden. Naarmate het onderzoek dieper graaft in het verleden van Rosalind, dreigen er meer geheimen aan het licht te komen, geheimen die verborgen hadden moeten blijven.

Schrijver: Sarah Bailey
Oorspronkelijke titel: The dark lake
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789460684302
Ebook: 9789460687211
Uitgever: Marmer
In de donkere nacht

Gemma Woodstock is verhuisd naar Melbourne, waar ze zich verloren voelt en alleen. Ze twijfelt of ze de juiste keuze heeft gemaakt door haar geboorteplaats te verlaten en ze mist haar zoontje verschrikkelijk. Haar nieuwe werkplek is chaotisch en collega-rechercheur Nick Fleet, haar nieuwe partner, is ronduit onsympathiek en nurks.

Tijdens de opnames voor een grote film wordt een van de hoofdrolspelers vermoord. Hoewel er honderden getuigen zijn, is het totaal onduidelijk wie dit misdrijf heeft kunnen plegen. Gemma en haar partner krijgen de zaak toegewezen, en om de mysteries rond het leven en de dood van de acteur op te lossen, zullen ze toch echt nauw moeten samenwerken.

Schrijver: Sarah Bailey
Oorspronkelijke titel: Into the night
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789460684470
Ebook: 9789460687495
Uitgever: Marmer