Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Bailey

Sarah Bailey werkt als manager bij een groot reclame- en communicatiebureau.

Meer over Sarah Bailey

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1982

Geboorteland: Australië

Website: Sarah Bailey


Overzicht

  • De huisgenoot - The housemate

Gemma Woodstock

  1. Het duistere meer - The dark lake
  2. In de donkere nacht - Into the night
  3. Het spoor van de doden - Where the dead go
  4. Een dood vol leugens - Body of lies
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe huisgenoot

Drie vrouwen: een vermoord, een vermist, een verdacht...

Journaliste Olive Groves werkte als junior-verslaggever aan het verhaal van 'De moord op de huisgenoot', en raakte geobsedeerd door de zaak. Nu, negen jaar later, wordt de huisgenoot die vermist werd, dood aangetroffen op een afgelegen terrein. Oli krijgt het verhaal opnieuw toegewezen, alleen zal ze dit keer, tegen haar zin, moeten samenwerken met de jonge betweter Cooper, een bekende podcastmaker.

Oli en Cooper ontdekken nieuwe feiten over de drie huisgenoten en verborgen geheimen komen boven tafel. De onthullingen brengen Oli terug naar de dood van de eerste huisgenoot en dwingen haar om trauma's en onzekerheden uit het verleden onder ogen te zien.

Wat is er die nacht echt gebeurd tussen de drie huisgenoten? Oli bijt zich vast in haar zoektocht naar de moordenaar...

Schrijver: Sarah Bailey
Oorspronkelijke titel: The housemate
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789460684500
Ebook: 9789460687259
Uitgever: Marmer

Gemma WoodstockHet duistere meer

In Sonny Lake wordt het lichaam van een beeldschone, jonge lerares gevonden. De vrouw, Rosalind Ryan, is vermoord en om haar lichaam drijven rode rozen.

Rechercheur Gemma Woodstock van de plaatselijke politie doet er alles aan om op de zaak gezet te worden, en daarom verzwijgt ze dat ze de vermoorde vrouw kent: ze heeft jaren geleden met haar op de middelbare school gezeten.

Maar dat is niet het enige wat Gemma achter probeert te houden. Naarmate het onderzoek dieper graaft in het verleden van Rosalind, dreigen er meer geheimen aan het licht te komen, geheimen die verborgen hadden moeten blijven.

Schrijver: Sarah Bailey
Oorspronkelijke titel: The dark lake
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789460684302
Ebook: 9789460687211
Uitgever: Marmer
In de donkere nacht

Gemma Woodstock is verhuisd naar Melbourne, waar ze zich verloren voelt en alleen. Ze twijfelt of ze de juiste keuze heeft gemaakt door haar geboorteplaats te verlaten en ze mist haar zoontje verschrikkelijk. Haar nieuwe werkplek is chaotisch en collega-rechercheur Nick Fleet, haar nieuwe partner, is ronduit onsympathiek en nurks.

Tijdens de opnames voor een grote film wordt een van de hoofdrolspelers vermoord. Hoewel er honderden getuigen zijn, is het totaal onduidelijk wie dit misdrijf heeft kunnen plegen. Gemma en haar partner krijgen de zaak toegewezen, en om de mysteries rond het leven en de dood van de acteur op te lossen, zullen ze toch echt nauw moeten samenwerken.

Schrijver: Sarah Bailey
Oorspronkelijke titel: Into the night
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789460684470
Ebook: 9789460687495
Uitgever: Marmer
Het spoor van de doden

Een meisje vermist. Haar vriend vermoord. Er is geen tijd te verliezen...

De vijftienjarige Abbey verdwijnt spoorloos nadat ze tegen middernacht een feest verlaat. De volgende ochtend wordt haar vriendje dood aangetroffen. Hij is op brute wijze vermoord. Heeft Abbey dat gedaan, of is zij zelf ook slachtoffer? Maar waarom zou iemand twee tieners willen vermoorden?

Rechercheur Gemma Woodstock laat zich met haar zoontje Ben, wiens vader plotseling is overleden, tijdelijk overplaatsen naar het kuststadje Fairhaven. Ze biedt aan om het moordonderzoek naar Abbeys vriendje te leiden zodat ze zich in haar werk kan onderdompelen en geen tijd heeft om te piekeren over hoe het nu verder moet – want ze zal een belangrijke beslissing moeten nemen over de zorg voor haar zoontje.

Terwijl Gemma steeds dieper doordringt in het mysterie rond Abbeys verdwijning en er controverses en geheimen aan het licht komen, bekruipt haar het gevoel dat deze zaak opvallende overeenkomsten vertoont met een van haar recente vermissingszaken.

Schrijver: Sarah Bailey
Oorspronkelijke titel: Where the dead go
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789460684609
Uitgever: Marmer
Een dood vol leugens

Een gestolen lichaam. Een schokkende misdaad...

Beschrijving momenteel niet beschikbaar.

Verschijnt in juni 2024.

Schrijver: Sarah Bailey
Oorspronkelijke titel: Body of lies
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789460686467
Ebook: 9789463099011
Uitgever: Marmer