Boekenplank:
Kies

Boeken van Will Dean

Meer over Will Dean

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Tuva

  1. De jacht - Dark Pines
  2. Zwart zout - Red snow

gedetailleerd overzicht

TuvaDe jacht

Horen

Tuva Moodyson, een dove verslaggever van een lokaal Zweeds krantje, is op zoek naar het verhaal dat haar carrière kan lanceren, in de hoop eindelijk het piepkleine dorp Gavrik te verlaten.

Zien

Twee lichamen liggen diep in de bossen bij een afgelegen Zweeds dorpje. Hun ogen ontbreken.

Zwijgen

Een web van leugens. Een onopgeloste moord van twintig jaar geleden.

Kan Tuva de moordenaar te slim af zijn voor ze diens laatste slachtoffer wordt? Ze wil het graag geloven. Maar daarvoor moet ze haar ergste angsten overwinnen en diep de bossen in trekken.

Schrijver: Will Dean
Oorspronkelijke titel: Dark Pines
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789400512108
Uitgever: Bruna
Zwart zout

Twee lichamen: Eén zelfmoordgeval. Eén moord in koelen bloede. Zit er een verband tussen deze twee zaken? En wie heeft het eigenlijk voor het zeggen in het Zweede dorp Gavrik?

Twee dropjes: Zwarte zoute Grimberg-dropmunten bedekken de ogen van de vermoorde man. De hashtags #Veerman en #Dropmoord worden trending en de lokale bevolking begint munitie te hamsteren.

Twee weken: Tuva Moodyson, de dove verslaggever bij de lokale krant, heeft twee weken om de zaken te onderzoeken voordat ze met haar nieuwe baan in het zuiden van het land begint. Een sneeuwstorm zorgt dat Gavrik volledig is afgesloten van de bewoonde wereld. De inwoners, die al onrustig zijn door het gebeurde, voelen zich geïsoleerder en angstiger dan ooit. Tuva waagt zich in de Grimberg-fabriek om de moordenaar te stoppen, voordat ze het dorp voorgoed zal verlaten. Maar… zal de Veerman haar laten gaan?

Schrijver: Will Dean
Oorspronkelijke titel: Red snow
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789400512115
Ebook: 9789044978827
Uitgever: Bruna