Boekenplank:
Kies

Boeken van Svea Ersson

Svea Ersson werkt ze bij een gemeente als financieel medewerker.

Meer over Svea Ersson

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1965

Nederland

Website: http://sveaersson.nl/

Overzicht

  • Alleen Eva
  • Hej Denemarken
  • Na Melanie
  • Voor altijd Isa
  • Zonder Lisa

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Alleen Eva

Zelfs in het zomerhuis in Zweden wordt ze achtervolgd door de schaduwen uit het verleden...

Eva is tweeëndertig, getrouwd en stiefmoeder van twee pubers. Haar leven lijkt zorgeloos, totdat ze een eerste dreigbrief ontvangt. Dan volgt de ene gebeurtenis de andere op. Haar bejaarde buurvrouw komt om bij een brand en Eva erft haar zomerhuis in Zweden.

Ze besluit er tussenuit te knijpen, maar in het hoge noorden vindt ze ook geen rust. Het zomerhuis is vervallen en er blijkt een razendknappe jongen rond te lopen waar ze geen weerstand aan kan bieden. Bovendien weet de schrijver van de dreigbrieven haar ook in Zweden te vinden...

Schrijver: Svea Ersson
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789461091857
Uitgever: De Crime Compagnie
Hej Denemarken

Als Merels vriend Robin voor zijn werk naar Denemarken moet verhuizen, besluit zij daar haar droom van een eigen speelgoedwinkel te verwezenlijken. Helaas verloopt de start maar moeizaam en Robin begint zich steeds vreemder te gedragen. Wanneer hij vervolgens iets onmogelijks van Merel eist, is ze er klaar mee.

Dan wordt Robin gearresteerd op verdenking van moord en doet Merel een aantal schokkende ontdekkingen. Is Robin wel zo onschuldig als hij zich voordoet?

Schrijver: Svea Ersson
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789461094735
Ebook: 9789461094780
Uitgever: De Crime Compagnie
Na Melanie

Een huis met geheimen...

Het vrijstaande huis in de geboortestreek van haar vriend Jochem leek perfect. De grote tuin maakte het uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen, Rosalins grootste wens. Eenmaal in Haarwoude aangekomen, vervaagt Rosalins geluksgevoel snel. De vorige bewoonster blijkt zichzelf van het leven te hebben beroofd en Jochems ex, Suzan, woont op nog geen vijf kilometer afstand.

Terwijl Rosalin wanhopig probeert zwanger te worden, dringt het verleden zich aan haar op. Wat heeft zich vroeger in het huis afgespeeld? Waarom wordt Rosalin bedreigd als ze daar achter probeert te komen? Welke rol speelt Jochem? En wie is de vader van de baby van Suzan?

Schrijver: Svea Ersson
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789461091215
Uitgever: De Crime Compagnie
Voor altijd Isa

Wanneer de criminele activiteiten van haar vriend uit de hand lopen, is Isa haar leven niet meer zeker. Ze neemt een andere identiteit aan en vlucht naar de afgelegen boerderij van boer Mark met wie ze trouwt en kinderen krijgt. Het enige wat haar nog herinnert aan haar oude leven zijn haar dagboek en de brieven van Dean, haar correspondentievriend in Death Row.

Op een dag staat Dean onverwacht voor haar neus. Hij is ontsnapt na een brand in de gevangenis en zoekt een schuilplaats bij Isa. Al snel blijkt dat Dean door meer dan zijn brieven aan haar verbonden is en dat Isa's identiteit en leven in gevaar zijn...

Schrijver: Svea Ersson
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789461092601
Uitgever: De Crime Compagnie
Zonder Lisa

De nachtmerrie van iedere ouder...

Als Eva na een spelletje verstoppertje vanuit haar schuilplek tevoorschijn komt, kan ze haar dochter van 5 nergens meer vinden. Een zoektocht levert niets op, het meisje lijkt spoorloos verdwenen. De politie wordt ingeschakeld en dan begint het eindeloze wachten. Waar is Lisa? Wie heeft het op haar voorzien en waarom?

Schrijver: Svea Ersson
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789461090485
Uitgever: Verbum