Boekenplank:
Kies

Boeken van Tarryn Fisher

Meer over Tarryn Fisher

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Zuid-Afrika

Website: Tarryn Fisher


Overzicht

  • De echtgenotes - The wives
  • Een eerlijke leugen - An honest lie

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe echtgenotes

Hoe ver zou jij gaan om de waarheid over jouw man te achterhalen?

Je hebt die andere vrouwen nooit ontmoet. Jullie weten geen van allen van elkaars bestaan. Je weet alleen dat je jouw man maar één dag in de week ziet, vanwege zijn drukke bestaan. Maar je houdt zoveel van hem dat dit je niets kan schelen. Dat maak je jezelf tenminste wijs. Maar op een dag, bij het doen van de was, vind je een stukje papier in zijn zak: een notitie over een afspraak met een vrouw die Hannah heet. Op de een of andere manier weet je dat dit een van zijn andere vrouwen is. 

Je dacht dat je geen moeite had met de manier waarop je samenleefde, maar toch besluit je deze vrouw op te zoeken. Je vindt haar en sluit vriendschap met haar, onder valse voorwendselen. Hannah heeft geen idee wie jij eigenlijk bent. Op een dag zie je Hannah op een van jullie afspraken met een aantal blauwe plekken. Je vermoedt dat zij wordt mishandeld door haar echtgenoot die dus ook jouw echtgenoot is. Maar tegenover jou is hij nooit gewelddadig geweest.

Wie is die man van jou eigenlijk? En hoe ver wil je gaan om de waarheid te achterhalen? Zou je je eigen leven wagen?

Schrijver: Tarryn Fisher
Oorspronkelijke titel: The wives
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789045219493
Ebook: 9789045219592
Uitgever: Xander
Een eerlijke leugen

Je beste vriendin is vermist. En het is allemaal jouw schuld...

Lorraine - Rainy - woont op de top van Tiger Mountain: een afgelegen en soms wat sombere plek, diep verscholen tussen pijnbomen en mist. Voor Rainy is het een toevluchtsoord: een plek waar ze zich kan verstoppen voor de herinneringen die haar ’s nachts wakker houden.

Tot haar rust ruw wordt verstoord. Wanneer Rainy met tegenzin instemt met een vriendinnenweekend naar Vegas, bereidt ze zich voor op een uitputtende parade van shotjes en gokautomaten. Maar hierop had ze zich nooit kunnen voorbereiden... Na een wilde nacht komt haar vriendin Braithe niet terug naar de hotelkamer en krijgt Rainy een sms-bericht, verzonden vanaf Braithes telefoon: iemand heeft haar ontvoerd. Maar zij was niet het beoogde slachtoffer. Dat was Rainy zelf - en ze weet heel goed waarom.

Zo begint een bloedstollende en schokkende reis op de rand van leven en dood. Als ze Braithe - en zichzelf - wil redden, zit er niets anders op dan terug te keren naar haar verleden.

Schrijver: Tarryn Fisher
Oorspronkelijke titel: An honest lie
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789049202316
Ebook: 9789402322484
Uitgever: Boekerij