Boekenplank:
Kies

Boeken van Megan Goldin

Meer over Megan Goldin

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Australië

Website: Megan Goldin


Overzicht

  • De escaperoom - The escape room
  • Nachtduik - The night swim

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe escaperoom

Welkom in de escaperoom. De opdracht is simpel: kom er levend uit...

In de lucratieve wereld van Wall Street zijn Vincent, Jules, Sylvie en Sam ultieme carrièrejagers. Hun leven staat in het teken van meedogenloze ambitie, miljardendeals en buitensporige luxe.

Wanneer de vier vast komen te zitten in een escaperoomlift gaat het verschrikkelijk mis. Ze worden gedwongen hun onderlinge wedijver opzij te zetten en gezamenlijk opdrachten uit te voeren om vrij te komen. Naarmate deze onheilspellender worden en er duistere geheimen bloot komen te liggen, wordt de stemming grimmiger. Als ze willen overleven, moeten ze een laatste raadsel oplossen: wie van hen is een moordenaar?

Schrijver: Megan Goldin
Oorspronkelijke titel: The escape room
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026346972
Ebook: 9789026346989
Uitgever: Ambo | Anthos
Nachtduik

Twintig jaar geleden werd een meisje dood gevonden. De zaak werd nooit opgelost, tot nu...

Nadat door haar truecrimepodcast een onschuldige man vrij is gekomen, is Rachel Krall een bekende naam geworden - en de laatste strohalm voor duizenden mensen die op zoek zijn naar gerechtigheid.

Wanneer in het slaapstadje Neapolis een controversiële rechtszaak begint, grijpt ze haar kans op vervolgsucces. Ze stort zich op de zaak, waarin een plaatselijke golden boy ervan wordt verdacht de kleindochter van de politiechef te hebben verkracht. Rond dezelfde tijd ontvangt ze een anonieme brief waarin om haar hulp gevraagd wordt bij een oude zaak rondom de verdwijning van een meisje, vijfentwintig jaar geleden.

Heden en verleden komen samen als Rachel onthutsende verbanden tussen de twee zaken ontdekt, die het verloop van de rechtszaak en het leven van alle betrokkenen ingrijpend veranderen.

Schrijver: Megan Goldin
Oorspronkelijke titel: The night swim
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026352294
Ebook: 9789026352300
Uitgever: Ambo | Anthos