Boekenplank:
Kies

Boeken van Gini Hartzmark


Kate Millholland

  1. Een kwestie van principe - Principal defense
  2. Laatste kans - Final option
  3. De advocate - Bitter business

gedetailleerd overzicht

Kate MillhollandEen kwestie van principe
Kate Millholland is juriste en werkt bij een groot advocatenkantoor dat zich specialiseert in fusies en overnames. Wanneer Azor, het zeer wistgevende high-tech bedrijf van Stephen Azorini, haar geliefde voor-af-en-toe, wordt bedreigd met een vijandige overname, doet Kate wat in haar vermogen ligt om deze aanval te verijdelen. Maar de stemming wordt grimmiger wanneer Gretchen, Stephens nichtje, wordt vermoord. Iedereen beseft dat Stephen zijn bedrijf kwijtraakt indien Gretchens aandelen in verkeerde handen terechtkomen, en dus kan Kate niet anders doen dan op zoek gaan naar de moordenaar.
Schrijver: Gini Hartzmark
Oorspronkelijke titel: Principal defense
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 90-225-2070-6
Uitgever: Boekerij
Laatste kans
Wanneer Kate Millholland, werkzaam bij een groot advocatenkantoor, bij het huis van Bart Hexter aankomt, treft ze de schatrijke cliënt dood aan, in een rode, zijden pyjama achter het stuur van zijn Rolls-Royce, met twee gapende schotwonden in zijn hoofd. Het politieonderzoek spitst zich toe op een handjevol verdachten, voornamelijk familieleden van de miljonair. Maar de hoofdverdachte blijkt Kate zelf... Er rest haar dan ook niets anders dan zich vol overgave te storten op het ontwarren van de financiële handel en wandel van de dode miljonair, in de hoop zo de echte moordenaar te kunnen ontmaskeren. Een moordenaar die daar absoluut niet van gediend is!
Schrijver: Gini Hartzmark
Oorspronkelijke titel: Final option
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 90-225-2454-X
Uitgever: Boekerij
De advocate
Kate Millholland is juriste en werkt bij een groot advocatenkantoor dat zich specialiseert in fusies en overnames. Wanneer Kate van een zieke collega de zaken van de vermogende familie Cavanaugh krijgt overgedragen, blijkt al snel dat zij zich in een wespennest bevindt. De familieleden haten elkaar als de pest en nog voor de eerste dode is gevallen, realiseert Kate zich dat ze nog nooit met een dergelijk bijltje heeft gehakt, dan valt er nog een dode en nu wordt de sfeer pas echt grimmig...
Schrijver: Gini Hartzmark
Oorspronkelijke titel: Bitter business
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 90-225-2069-2
Uitgever: Boekerij