Boekenplank:
Kies
  • Home
  • H
  • Julietta Henderson

Boeken van Julietta Henderson

Julietta Henderson is journalist, reisboekenschrijver en schrijver.

Meer over Julietta Henderson

Genre: Roman

Geboorteland: Australië

Website: Julietta Henderson


Overzicht

  • De goede grap van Norman Foreman - The funny thing about Norman Foreman
  • Groetjes, Danny - Sincerely, me

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe goede grap van Norman Foreman

Een roman over een moeder, een zoon... en een onvergetelijke roadtrip.

De 12-jarige Norman en zijn beste vriend Jax waren een legendarisch komisch-duo-in-wording, met als doel over vijf jaar optreden op het Edinburgh Fringe Festival. Maar als Jax onverwacht overlijdt, stort Normans wereld in. Hij besluit als eerbetoon aan Jax om alsnog op te treden op de Fringe, niet over vijf jaar, maar over vijf weken.

Zijn moeder wil niets liever dan Norman steunen, dus laden ze de auto in (en haar tachtigjarige collega - lang verhaal) en gaan op weg. Norman heeft alleen nog een verrassing voor zijn moeder: hij wil onderweg op zoek gaan naar zijn vader, die al voor zijn geboorte uit beeld was...

Schrijver: Julietta Henderson
Oorspronkelijke titel: The funny thing about Norman Foreman
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789026152030
Ebook: 9789026152047
Uitgever: De Fontein
Groetjes, Danny

Danny Mulberry’s leven staat stil sinds... nou ja, sinds toen. De meeste avonden zit hij in de kroeg, de rest van de tijd woont hij in het tuinhuis van zijn beste vriend. Als een van zijn dronken stunts de krant haalt en hij geroemd wordt als een moderne filosoof, ontvangt Danny opeens brieven van mensen die denken dat hij daadwerkelijk de wijsheid in pacht heeft.

Wolfie is de tienerdochter van Danny’s zus Lou, de zus die Danny al zestien jaar niet gezien heeft. Lou heeft hulp nodig, dus als Wolfie Danny’s foto in de krant ziet, zoekt ze hem op. Opeens is Danny een grote broer, een oom, en de inspiratie voor een aantal verloren zielen. Kan hij de man worden die zij allemaal willen dat hij is?

Schrijver: Julietta Henderson
Oorspronkelijke titel: Sincerely, me
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026165801
Ebook: 9789026165818
Uitgever: De Fontein