Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Lotz

Sarah Lotz is scenario- en romanschrijver met een voorliefde voor het macabere. Ze schrijft diverse genres tezamen met andere schrijvers onder verschillende pseudoniemen. Lotz woont in Kaapstad.

Meer over Sarah Lotz

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): S.L. Grey, Lily Herne, Helena S. Paige

Geboren: 1971

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Sarah Lotz


De Drie / The Three

  1. De drie - The three
  2. De vierde dag - Day four
De Drie / The Three

gedetailleerd overzicht

De Drie / The ThreeDe drie

Vier passagiersvliegtuigen storten binnen enkele uren na elkaar neer op vier verschillende continenten. Onderzoek wijst al snel uit dat er geen sprake is van terroristische aanslagen. Er lijkt zelfs geen enkel verband te zijn tussen de ongelukken, behalve dat bij drie van de vliegtuigcrashes een kind als enige overlevende tussen de wrakstukken is gevonden.

De drie kinderen hebben wonderbaarlijk genoeg geen verwondingen en mogen naar huis. Maar ze zijn veranderd, en er is al snel sprake van onverklaarbare gebeurtenissen en vreemd gedrag.

Schrijver: Sarah Lotz
Oorspronkelijke titel: The three
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023488736
Ebook: 9789023486244
Uitgever: Cargo
De vierde dag

Drie dagen lang genieten honderden mensen van een tropische cruise aan boord van The Beautiful Dreamer. Op de vierde dag valt het schip midden op zee stil. Er is geen elektriciteit, en radio en telefoon doen het niet meer. Er is geen enkele manier om om hulp te vragen, maar iedereen gaat ervan uit dat er snel reddingswerkers ter plaatse zullen zijn.

Dan raken de leidingen verstopt en begint het voedsel op te raken. Als ook nog het levenloze lichaam van een vrouw wordt gevonden, raken de passagiers in paniek. Er is een moordenaar aan boord, en het vermoeden rijst dat iemand wil voorkomen dat The Beautiful Dreamer ooit weer land ziet…

Schrijver: Sarah Lotz
Oorspronkelijke titel: Day four
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789023494591
Ebook: 9789023496595
Uitgever: Cargo