Boekenplank:
Kies

Boeken van Matt(hew) Lynn

Meer over Matt(hew) Lynn

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Matt(hew) Lynn


Overzicht

  • Vaccin - Insecurity

Death Force

  1. Death Inc. - Death force
  2. Vuurkracht - Fire force
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtVaccin
Een levensbedreigend virus rukt vanuit Afrika en Azië met grote snelheid op naar het Westen. De jonge, briljante onderzoekster Tara Ling wordt gevraagd bij het grote farmaceutische bedrijf Kizog te komen werken om een vaccin tegen dit virus te ontwikkelen.
Tegelijkertijd wordt Jack Borrodin bij Kizog bevorderd tot persoonlijk assistent van de directeur. Zowel Jack als Tara storten zich vol overgave op hun nieuwe baan, niet wetend dat ze aan de vooravond staan van een afschuwelijke nachtmerrie.
Onafhankelijk van elkaar, komen ze er al spoedig achter dat bij het farmaceutische concern niets is wat het lijkt. Als Tara en Jack ontdekken dat drie onderzoekers die aan het vaccin hebben gewerkt, op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen, zakt de grond onder hun voeten weg. Ook hun eigen rol binnen het concern komt hierdoor in een ander daglicht te staan. Jack en Tara besluiten koste wat kost de waarheid boven tafel te krijgen.
Maar wat beiden niet weten is dat Kizog zijn medewerkers 24 uur per dag nauwgezet in de gaten houdt. Terwijl Tara en Jack in een race tegen de klok zoveel mogelijk bewijsmateriaal proberen te verzamelen, zet het bedrijf alles op alles om de twee medewerkers voorgoed de mond te snoeren...
Schrijver: Matt(hew) Lynn
Oorspronkelijke titel: Insecurity
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 90-410-0668-0
Uitgever: Van Reemst

Death ForceDeath Inc.
In het zuiden van Afghanistan voert het Britse leger een bittere strijd tegen de oprukkende Taliban. De Taliban beheersen de handel in heroïne, wat hen van enorme hoeveelheden geld voor wapens voorziet. Dus besluiten de Britten een groep huurlingen in te zetten om het geld van de druglords te stelen.
Een groep van tien man wordt bij elkaar gezocht: Death Inc. Zij krijgen van het leger de logistieke en informatieve back-up, en het in beslag genomen geld is voor hen. De unit wordt samengesteld door Steve West, voormalig SAS. Maar de missie gaat al meteen vreselijk mis, en de mannen van Death Inc. zijn volledig op zichzelf aangewezen...
Schrijver: Matt(hew) Lynn
Oorspronkelijke titel: Death force
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-225-5092-2
Uitgever: Boekerij
Vuurkracht
Broken Ridge Jail, Afrika's beruchtste gevangenis. Iedereen wil eruit, maar ex-SAS soldaat Steve West wil juist niets liever dan erin. Zijn opdracht: Ollie Hall redden, zijn maat en collega uit het huurlingenlegioen, unit Death Inc.
Steve heeft Ollie hard nodig, want het team van elitehuurlingen moet compleet zijn om een nieuwe missie aan te nemen. De Afrikaanse staat Batota wordt geteisterd door een wrede en gewelddadige dictator. Een groep rijke zakenlui heeft besloten hun land te redden door de president te vermoorden.
Als de missie mislukt, zullen de mannen van Death Inc. in een ruig, onherbergzaam land moeten vechten voor hun leven tegen één van de meest meedogenloze regimes ter wereld.
Schrijver: Matt(hew) Lynn
Oorspronkelijke titel: Fire force
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-225-5733-4
Uitgever: Boekerij