Boekenplank:
Kies

Boeken van Fabiano Massimi

Meer over Fabiano Massimi

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1977

Geboorteland: Italië


Siegfried Sauer

  1. De engel van München - L'angelo di Monaco
  2. De duivel van Berlijn - I demoni di Berlino

gedetailleerd overzicht

Siegfried SauerDe engel van München

De moord op Hitlers minnares...

Het is 1931 en in het appartement van Adolf Hitler - de rijzende ster van de nazipartij wordt Geli Raubel dood gevonden. Zij is niet alleen zijn nichtje, maar ook zijn minnares en hoewel alles wijst op zelfmoord, zijn er een heleboel mensen die een goede reden hebben om haar te willen vermoorden.

Rechercheur en ex-nazi Sigfried Sauer wordt opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Hij komt er al snel achter dat deze zaak veel ingewikkelder is dan hij dacht. Als er steeds meer doden vallen, wordt het een race tegen de klok om de moordenaar te vinden.

Fabiano Massimi deed uitgebreid research voor dit boek en ontdekte niet eerder bekende feiten over het privéleven van Hitler. De engel van München is een pageturner die feit en fictie op geniale wijze samenbrengt en de lezer tot de laatste bladzijde in spanning laat.

Schrijver: Fabiano Massimi
Oorspronkelijke titel: L'angelo di Monaco
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401676144
Ebook: 9789401666695
Uitgever: Xander
De duivel van Berlijn

Berlijn, 27 februari 1933. Het is een bitterkoude avond en de straten zijn verlaten en doodstil. Maar dat verandert als brandweerlieden zich in allerijl naar de Reichstag haasten, waar een brand razendsnel om zich heen grijpt.

In de stad bevindt zich ook Siegfried Sauer, voormalig commissaris van de politie van München. Hij is op zoek naar zijn ex-geliefde Rosa, die zich bij het verzet heeft aangesloten en vervolgens is verdwenen. In een duister labyrint van intriges, moord, machtsspelletjes en verraad probeert Sauer Rosa op te sporen, maar hij dreigt te worden ingehaald door de geschiedenis.

Schrijver: Fabiano Massimi
Oorspronkelijke titel: I demoni di Berlino
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789401616089
Ebook: 9789401616126
Uitgever: Xander