Boekenplank:
Kies

Boeken van Judith O'Brien

Meer over Judith O'Brien

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Lied van verlangen - Vijf gouden ringen
Lied van verlangen bevat vier korte (zowel historische als moderne) verhalen van vier verschillende schrijfsters.


Judith McNaught - Een foto van een mooie dag (Double exposure)

Dit verhaal neemt ons mee naar het luxe landgoed van de familie Addison op Rhode Island, waar een jonge, koppige vrouw na jaren eindelijk haar hart durft te openen voor de man die ze nooit heeft kunnen vergeten - de grote liefde uit haar jeugd.

Jude Deveraux - Open je hart (Just curious)

Als Karen door haar baas gevraagd wordt om zich een weekend lang voor te doen als zijn verloofde, is ze perplex. Waarom vraagt deze knappe, door veel vrouwen begeerde man háár, een eenvoudige secretaresse? Gevleid, maar niet van plan deze man ook maar een stap dichterbij te laten komen, stemt ze toe.

Andrea Kane - Als de duisternis valt (Yuletide treasure)

In het Engeland van de negentiende eeuw is de verbitterde graaf Bromleigh op zoek naar een gouvernante voor zijn lastige dochtertje. Aangezien hij niemand anders kan vinden, neemt hij de eigenzinnige, jonge Brigitte in dienst. Maar niet alleen zijn dochter raakt gesteld op haar.

Judith O'Brien - Vijf gouden ringen (Five golden rings)

Dit verhaal gaat over Emma, een jonge lerares uit New York. Als ze op een dag een prachtige, antieke gouden ring om haar vinger schuift, gaat er een wereld voor haar open. Ze ontmoet een sympathieke, maar gekwetste man die al haar liefde nodig heeft om zijn wonden te kunnen helen.

Schrijver: Judith O'Brien
Oorspronkelijke titel: Five golden rings
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789041007148
Uitgever: Areopagus