Boekenplank:
Kies

Boeken van Ann Packer

Meer over Ann Packer

Genre: Roman

Geboren: 1959

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ann Packer


Overzicht

  • De duik - The dive from Clausen's Pier
  • Muziek in de verte - Songs without words

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe duik
Het veilige leven van Carrie in een klein Amerikaans provinciestadje verandert van het ene op het andere moment wanneer haar verloofde en jeugdliefde Mike bij een duik in ondiep water zijn nek breekt en verlamd raakt.

Het pijnlijke is dat Carrie al voor het ongeluk besefte dat ze niet gelukkig was met Mike. Ondanks hevige schuldgevoelens besluit ze dat ze haar eigen leven niet wil opgeven. Ze vertrekt naar New York en wijdt zich aan haar grote passie: mode.

Innerlijk blijft ze verscheurd, totdat ze terugkeert naar Madison. Haar thuiskomst heeft onverwachte gevolgen.
Schrijver: Ann Packer
Oorspronkelijke titel: The dive from Clausen's Pier
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789023422884
Uitgever: Cargo
Muziek in de verte
Toen Sarabeth zestien was, pleegde haar moeder zelfmoord. Haar vriendin Liz ving haar op, en sindsdien hebben ze een onverbrekelijke band. Na de eerste schok van haar moeders dood volgden onmogelijke liefdes en loopbaanperikelen. Steeds sleepte Liz Sarabeth weer door deze moeilijke tijden. Liz is met haar attente man en twee lieve kinderen een bron van inspiratie en kracht.

Maar wanneer Liz' dochter een zelfmoordpoging doet, verandert de onderlinge verhouding tussen de twee vriendinnen. Nu is Liz degene die steun en een luisterend oor nodig heeft, maar kan Sarabeth deze rol vervullen? Zal hun jarenlange band bestand zijn tegen een nieuwe tragedie?
Schrijver: Ann Packer
Oorspronkelijke titel: Songs without words
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789023427407
Uitgever: Cargo