Boekenplank:
Kies
  • Home
  • P
  • Scarlett Peckham

Boeken van Scarlett Peckham

Meer over Scarlett Peckham

Genres: E-books only, Historisch, Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Scarlett Peckham


De Geheimen van Charlotte Street / Secrets of Charlotte Street

  1. De hertog die ik verleidde - The Duke I tempted
  2. De graaf die ik ruïneerde - The Earl I ruined
  3. De heer die ik verliet - The Lord I left
De Geheimen van Charlotte Street / Secrets of Charlotte Street

gedetailleerd overzicht

De Geheimen van Charlotte Street / Secrets of Charlotte StreetDe hertog die ik verleidde

Hij is beheerst, nauwgezet, onberispelijk. Niemand verwacht dat een fatsoenlijke hertog lid is van een van de meest exclusieve en immorele clubs in Londen. Zeker zijn aanstaande vrouw niet...

Nadat hij zijn familie van een financiële ondergang heeft gered en vervolgens de meest legendarische investeerder in Londen is geworden, moet de hertog van Westmead zijn toekomst veiligstellen. Dat betekent trouwen en voor een erfgenaam zorgen. Maar het is nog niet zo makkelijk om een vrouw te vinden die geen eisen stelt aan zijn gebroken hart, en die zijn geheime bezoeken aan een speciale club niet ontdekt maar zich alleen aan de huwelijke plichten wijdt.

Poppy Cavendish is zeker niet zo’n vrouw, maar een ambitieuze autodidactische botanicus. Haar hele leven vecht ze al tegen bestaande conventies en voor haar vrijheid. Daarom neemt ze de opdracht aan om de balzaal van Westmead om te toveren in een tuinzaal waar de hertog een bruid het hof kan maken. Dan zorgt een schandaal ervoor dat ze een deal met Westmead sluit om haar tuinderij en zijn reputatie te redden. Maar de wederzijdse aantrekkingskracht maakt het lastig om de deal puur zakelijk te houden...

Schrijver: Scarlett Peckham
Oorspronkelijke titel: The Duke I tempted
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789044935257
Uitgever: Bruna / Heartbeat
De graaf die ik ruïneerde

Zij is mooi, rijk en roekeloos... Hij líjkt de meest saaie politicus van de House of Lords...

Wanneer Lady Constance Stonewell per ongeluk het leven van de graaf van Apthorp verwoest met haar roddelcolumn, doet ze wat een eervolle vrouw moet doen: ze biedt hem aan te trouwen, of op z’n minst te doen alsof ze zich verloven om zijn reputatie te redden. Ook al zal ze dan maanden met de saaiste man van Engeland moeten doorbrengen, die haar ook nog veracht.

Julian Haywood, Graaf van Apthorp, kan zich eindelijk bewijzen totdat zijn hele toekomst opeens aan diggelen ligt. De vrouw op wie hij al lange tijd heimelijk verliefd is heeft niet alleen zijn leven verwoest, maar ook zijn hart gebroken. Ze hebben een maand de tijd om te doen alsof ze ontzettend verliefd zijn. Constance had er niet op gerekend dat ze echt voor deze man zou gaan vallen, maar wanneer ze dat doet heeft ze een probleem: hij kan haar niet vergeven.

Schrijver: Scarlett Peckham
Oorspronkelijke titel: The Earl I ruined
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789044935264
Uitgever: Bruna / Heartbeat
De heer die ik verliet

Hij is een predikant, zij een gevallen vrouw...

Henry Evesham is een evangelische hervormer die onderzoek moet doen naar bordelen in Londen. Zijn bezoekjes aan deze plekken sterken zijn drang om zondaars die hun onschuld zijn kwijt geraakt te helpen - ook al loopt hij het risico zijn eigen morele kompas opnieuw te verliezen.

Alice Hull werkt voor Londens meest befaamde meesteres en heeft nauwelijks haar bedaarde plattelandsinstelling verruild voor de stadse provocatieve ideeën en geneugten wanneer haar droom van een leven in de stad verstoord wordt door een familietragedie en ze terug naar huis moet.

Henry Evesham biedt tijdens een werkbezoek aan de exclusieve club waar ze werkt aan om haar een lift te geven, maar door sneeuwstorm, haar wantrouwen voor zijn werk, en de verlangens die zij bij hem oproept wordt dit geen gemakkelijke reis...

Schrijver: Scarlett Peckham
Oorspronkelijke titel: The Lord I left
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789044935271
Uitgever: Bruna / Heartbeat