Boekenplank:
Kies

Boeken van Kristen Perrin

Kristen Perrin komt oorspronkelijk uit Seattle, Washington, waar ze een aantal jaren als boekverkoper heeft gewerkt voordat ze naar Engeland emigreerde om een Masters en PhD te doen.

Meer over Kristen Perrin

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - How to solve your own murder

Inktgenootschap / Attie (Young Adult)

  1. Enna tegen het Inktgenootschap - Attie and the world breakers
  2. Enna tegen de verloren draken - Attie and the claw and spark alliance

gedetailleerd overzicht

OverzichtHoe ik mijn eigen moord oploste

Frances zei altijd dat ze vermoord zou worden. Ze kreeg gelijk...

Engeland, 1965. In het stadje Castle Knoll wordt het lot van de zeventienjarige Frances Adams bezegeld als een waarzegster haar toekomst voorspelt. Met haar wapperende gewaden, wierook en mystiek breng ze Frances het verschrikkelijke nieuws dat haar sterfdag niet vredig zal zijn, maar dat ze vermoord zal worden door iemand die ze kent. Zo begint voor Frances een leven vol gekonkel en plotten, om haar eigen moord te voorkomen.

Niemand nam Frances ooit serieus - decennialang niet - totdat ze vermoord wordt aangetroffen in haar salonkamer. Voor het ontraadselen van het mysterie komt het goed van pas dat Frances haar rol als dorpsbemoeial erg serieus nam: door het verzamelen van roddels en geheimen over iedereen die ze ontmoette probeerde ze haar leven veilig te stellen, voor het geval dat de moordenaar ertussen zat. In haar bibliotheek bevindt zich een vernuftig onderzoek waar menig detective zijn pet voor zou afnemen, en de juiste speurders zouden de moordenaar zo kunnen vinden - als ze eerst haar ongelooflijk ingewikkelde archiefsysteem zouden kunnen doorgronden.

Als haar achternicht Annie erachter komt dat Frances’ grootste angst is uitgekomen, wordt ze gedwongen deel te nemen aan de laatste grote wraakactie van haar oudtante. In Frances’ testament staat dat de persoon die haar moord oplost miljoenen erft en ze daagt een groep naasten, waaronder Annie, uit om aan de wereld te laten weten door wie Frances vermoord is en dat ze altijd gelijk had over haar toekomst. Kan Annie het mysterie ontrafelen en gerechtigheid vinden voor haar oudtante of zal het opgraven van het verleden haar juist in het vizier van de moordenaar brengen?

Schrijver: Kristen Perrin
Oorspronkelijke titel: How to solve your own murder
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789049202842
Ebook: 9789402322866
Uitgever: Boekerij

Inktgenootschap / Attie (Young Adult)Enna tegen het Inktgenootschap

De boekhandel van Enna’s moeder heeft altijd vreemde klanten aangetrokken, maar de man met de groene hoed is wel érg vreemd. Nadat Enna hem in een zeldzame eerste editie ziet schrijven vindt ze al snel overal sporen van gloeiende groene inkt - het teken van het mysterieuze Inktgenootschap van meneer Fabel. En steeds als Fabel een boek op magische wijze herschrijft, verandert er iets in Enna’s wereld.

Enna besluit te infiltreren in het genootschap en Fabel te stoppen voordat haar hele wereld instort. Maar in je eentje ten strijde trekken tegen een magisch genootschap? Dat blijkt nog niet eenvoudig.

Schrijver: Kristen Perrin
Oorspronkelijke titel: Attie and the world breakers
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026155529
Ebook: 9789026155536
Uitgever: De Fontein
Enna tegen de verloren draken

Enna is vastberaden om zich in een nieuw magisch inktavontuur te storten. Het is alleen al maanden geleden dat ze het laatste vonkje muzenmagie voorbij zag flitsen, dus makkelijk wordt dat niet. Maar dan ziet ze een draak. En niet zomaar een draak, maar eentje van stoom. Of was het rook? Of... wacht... gouddraad?!

Al snel blijkt muzenmagie niet de enige soort magie in Londen, en maakt Enna kennis met het enige nog levende lid van de drakenalliantie. Maar die blijkt niet op zoek te zijn naar Enna, maar naar bestie Delia...

Schrijver: Kristen Perrin
Oorspronkelijke titel: Attie and the claw and spark alliance
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026158841
Ebook: 9789026158858
Uitgever: De Fontein