Boekenplank:
Kies

Boeken van Shelena Shorts

Meer over Shelena Shorts

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Verenigde Staten

Website: http://www.shelenashorts.com/


Momentum / The Pace

  1. Momentum - The pace
  2. Gebroken - The broken lake
  3. Vervlogen - The iron quill

gedetailleerd overzicht

Momentum / The PaceMomentum

Als je onsterfelijk bent, wat is het leven je dan waard..?

Sophie Slone is net naar San Francisco verhuisd en heeft er geen zin in om 'het nieuwe meisje' op school te moeten zijn. Gelukkig mag ze van haar moeder, die op de universiteit van San Francisco werkt, haar laatste schooljaar via thuisstudie afmaken. Als ze tijdens een bezoekje aan haar moeder de knappe eerstejaarsstudent Weston ramt met haar auto, heeft ze er nog geen idee van hoe hij haar leven op z'n kop zal zetten. Wes slaat haar aanbod om de schade te betalen af. Al snel komt Sophie erachter dat Wes een aanzienlijk fortuin heeft dat hij van zijn ouders heeft geërfd.

Hoe beter ze hem echter leert kennen, hoe meer ze het gevoel heeft dat er dingen aan het verhaal over zijn tragische verleden niet kloppen. En Sophie is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Heeft Weston op de een of andere manier geleerd om de dood te slim af te zijn?

Schrijver: Shelena Shorts
Oorspronkelijke titel: The pace
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789492585356
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Gebroken

Na de bloedstollende gebeurtenissen in het najaar proberen Sophie en Wes het gewone leven weer op te pakken - voor zover hun leven gewoon is, natuurlijk. Door alles wat er gebeurd is, is nog maar eens duidelijk geworden hoe kostbaar hun tijd samen is. Ze zetten dan ook alles op alles om er het beste uit te halen.

Helaas wordt hun kortstondige geluk al snel verstoord door een mysterieuze reeks gebeurtenissen. Sophie wil Wes beschermen, maar hoe bescherm je een geheim als je zelf nog niet eens de hele waarheid kent en het bestaan van degene van wie je houdt ernstig bedreigd wordt?

Schrijver: Shelena Shorts
Oorspronkelijke titel: The broken lake
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789492585486
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Vervlogen

De achtenveertig uur die Sophie Wes gaf na zijn ontvoering zijn allang verstreken. Haar geduld wordt dan ook tot het uiterste gedreven. Hun lot samen blijft onzeker, maar dat zijn ze inmiddels gewend. Toch lijkt de toekomst niet het enige waar ze bang voor moeten zijn... hun grootste angst is dichterbij dan ze denken.

Al snel blijkt dat Sophie en Wes samen niet sterk genoeg zijn om hun lot te ontvluchten. Maar in ruil voor hulp moeten ze wel hun grootste geheim blootgeven. Ondertussen tikt de tijd door en blijven de donkere wolken zich opstapelen. Hoe ver ga je voor een toekomst die niet eens zo zeker is?

Schrijver: Shelena Shorts
Oorspronkelijke titel: The iron quill
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789492585592
Uitgever: Dutch Venture Publishing