Boekenplank:
Kies

Boeken van Shelena Shorts

Meer over Shelena Shorts

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Shelena Shorts


Overzicht

  • De Kring - The Syndicate

Momentum / The Pace

  1. Momentum - The pace
  2. Gebroken - The broken lake
  3. Vervlogen - The iron quill
  4. Voorbestemd - The hour of dreams
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe Kring

Volg de bevelen, niet je hart...

Al eeuwenlang beschermt de familie Petrescu de samenleving tegen een gevaar dat zich onopgemerkt onder de mensen bevindt: de Halfbloeden. De achttienjarige Vasi Petrescu heeft nooit problemen gehad met het uitvoeren van zijn plicht, maar wanneer hij de opdracht krijgt een meisje van zijn eigen leeftijd uit de weg te ruimen, heeft hij het daar moeilijk mee.

De Kring heeft nog nooit een vrouw als doelwit gehad, maar toch is Riley op de een of andere manier op hun hitlijst terechtgekomen. Vasi wil graag begrijpen waarom, maar misschien is er wel geen tijd om dat uit te zoeken. Al snel moet hij beslissen of hij Riley ombrengt of laat leven, zelfs als dat laatste betekent dat hij tegen de wensen van zijn eigen familie ingaat...

Schrijver: Shelena Shorts
Oorspronkelijke titel: The Syndicate
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789493265295
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Momentum / The PaceMomentum

Als je onsterfelijk bent, wat is het leven je dan waard..?

Sophie Slone is net naar San Francisco verhuisd en heeft er geen zin in om 'het nieuwe meisje' op school te moeten zijn. Gelukkig mag ze van haar moeder, die op de universiteit van San Francisco werkt, haar laatste schooljaar via thuisstudie afmaken. Als ze tijdens een bezoekje aan haar moeder de knappe eerstejaarsstudent Weston ramt met haar auto, heeft ze er nog geen idee van hoe hij haar leven op z'n kop zal zetten. Wes slaat haar aanbod om de schade te betalen af. Al snel komt Sophie erachter dat Wes een aanzienlijk fortuin heeft dat hij van zijn ouders heeft geërfd.

Hoe beter ze hem echter leert kennen, hoe meer ze het gevoel heeft dat er dingen aan het verhaal over zijn tragische verleden niet kloppen. En Sophie is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Heeft Weston op de een of andere manier geleerd om de dood te slim af te zijn?

Schrijver: Shelena Shorts
Oorspronkelijke titel: The pace
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789492585356
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Gebroken

Na de bloedstollende gebeurtenissen in het najaar proberen Sophie en Wes het gewone leven weer op te pakken - voor zover hun leven gewoon is, natuurlijk. Door alles wat er gebeurd is, is nog maar eens duidelijk geworden hoe kostbaar hun tijd samen is. Ze zetten dan ook alles op alles om er het beste uit te halen.

Helaas wordt hun kortstondige geluk al snel verstoord door een mysterieuze reeks gebeurtenissen. Sophie wil Wes beschermen, maar hoe bescherm je een geheim als je zelf nog niet eens de hele waarheid kent en het bestaan van degene van wie je houdt ernstig bedreigd wordt?

Schrijver: Shelena Shorts
Oorspronkelijke titel: The broken lake
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789492585486
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Vervlogen

De achtenveertig uur die Sophie Wes gaf na zijn ontvoering zijn allang verstreken. Haar geduld wordt dan ook tot het uiterste gedreven. Hun lot samen blijft onzeker, maar dat zijn ze inmiddels gewend. Toch lijkt de toekomst niet het enige waar ze bang voor moeten zijn... hun grootste angst is dichterbij dan ze denken.

Al snel blijkt dat Sophie en Wes samen niet sterk genoeg zijn om hun lot te ontvluchten. Maar in ruil voor hulp moeten ze wel hun grootste geheim blootgeven. Ondertussen tikt de tijd door en blijven de donkere wolken zich opstapelen. Hoe ver ga je voor een toekomst die niet eens zo zeker is?

Schrijver: Shelena Shorts
Oorspronkelijke titel: The iron quill
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789492585592
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Voorbestemd

Sophie heeft haar negentiende verjaardag en een moordaanslag overleefd, maar of ze de twintig zal gaan halen is nog maar de vraag. Wes is ervan overtuigd dat ze het tij kunnen keren als ze kijken naar hun herinneringen uit een vorig leven, maar hoe krijgt hij Sophie zover dat ze zich alles weer voor de geest kan halen?

De dromen van Sophie lijken de sleutel te bevatten, maar geen van beiden is voorbereid op wat hen te wachten staat. Ze worden danig op de proef gesteld en weten maar één ding zeker: tijd is een geschenk, en Sophie en Wes zijn niet van plan het te verspillen.

Schrijver: Shelena Shorts
Oorspronkelijke titel: The hour of dreams
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789403650692
Ebook: 9781393847434
Uitgever: Dutch Venture Publishing