Boekenplank:
Kies

Boeken van Taylor Stevens

Taylor Stevens is geboren binnen de sekte The Family en reisde jarenlang met haar ouders van commune tot commune over de wereld. Ze was midden twintig toen ze zich wist los te maken van de sekte en eindelijk haar droom kon najagen: het vertellen van verhalen.

Meer over Taylor Stevens

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1972

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Taylor Stevens


Vanessa Michael Munroe

  1. De informationist - The informationist
  2. De onschuldige - The innocent

gedetailleerd overzicht

Vanessa Michael MunroeDe informationist

Maak kennis met Vanessa 'Michael' Munroe. Munroe handelt in uiterst exclusieve informatie. Ze werkt voor bedrijven, staatshoofden, privépersonen - iedereen die haar unieke expertise kan betalen.

Als een oliemiljardair haar inhuurt om zijn in Afrika verdwenen dochter te vinden, raakt ze betrokken bij een zaak die haar persoonlijk raakt. Door het mysterie van het vermiste meisje belandt Munroe in het land van haar jeugd. Ze kan alleen ontsnappen aan de jungle en haar demonen door de confrontatie aan te gaan met het verleden dat haar gemaakt heeft tot wie ze is.

Schrijver: Taylor Stevens
Oorspronkelijke titel: The informationist
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022567005
Ebook: 9789460238017
Uitgever: Boekerij
De onschuldige

Regeringen betalen haar. Criminelen zijn bang voor haar. En niemand ziet haar aankomen...

Acht jaar geleden werd de vijfjarige Hannah ontvoerd en opgenomen in The Chosen, een gevaarlijke sekte met communes over de hele wereld. Telkens als de groep die haar zocht te dichtbij kwam, werd ze naar een ander land verhuisd.

Een aantal mensen die ooit aan de sekte ontsnapten, heeft Hannah nu gelokaliseerd in Buenos Aires. Maar ze hebben een professional nodig om Hannah terug te stelen en veilig het land uit te krijgen. Vanessa Michael Munroe neemt de klus aan, maar is deze groep mensen wel te vertrouwen?

Schrijver: Taylor Stevens
Oorspronkelijke titel: The innocent
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022575833
Ebook: 9789402301533
Uitgever: Boekerij