Boekenplank:
Kies

Boeken van Geir Tangen

Geir Tangen is de populairste crimeblogger van Noorwegen.

Meer over Geir Tangen

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Noorwegen


Gudmundsson & Skeisvoll

  1. Het meesterwerk - Maestro
  2. Hartenbreker - Hjerteknuser
  3. Dodemanstango - Død Manns Tango

gedetailleerd overzicht

Gudmundsson & SkeisvollHet meesterwerk
Journalist Viljar Ravn Gudmundsson ontvangt een mail van iemand die aankondigt als scherprechter het leven van een vrouw te zullen opeisen die in zijn ogen een misdaad heeft begaan. Als de vrouw de volgende dag vermoord wordt aangetroffen, realiseert Viljar zich dat het bloedserieus was. Zeker als hij daarna weer een aankondiging ontvangt.

Inspecteur Lotte Skeisvoll moet op jacht naar een achteloze seriemoordenaar die eropuit lijkt de politie te willen tergen.

Schrijver: Geir Tangen
Oorspronkelijke titel: Maestro
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789044351200
Ebook: 9789044351217
Uitgever: The House of Books
Hartenbreker

Op een ochtend wordt journalist Viljar Ravn Gudmundsson gebeld door zijn 17-jarige zoon Alexander; na een feestje is hij wakker geworden met het meisje van zijn dromen naast zich. Dood. Als bewijzen ook zijn kant op wijzen, raakt hij in paniek en slaat op de vlucht.

Lotte Skeisvol, inmiddels bevriend met Viljar, komt in haar pogingen Alexanders onschuld te bewijzen alleen maar dichter bij de conclusie dat hij inderdaad de dader is. Viljar heeft moeite het laatste te geloven, maar het lijkt erop dat zijn zoon een dubbelleven leidt. Tot een andere jongen die op het feest was wordt vermoord...

Schrijver: Geir Tangen
Oorspronkelijke titel: Hjerteknuser
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044351224
Ebook: 9789044351231
Uitgever: The House of Books
Dodemanstango

Rechercheur Viljar Gudmundsson en journaliste Lotte Skeisvoll hebben samen een moord in de doofpot gestopt en denken ermee weg te komen als een onschuldig iemand wordt opgepakt voor hun daden.

Tegelijkertijd worden er in Haugesund een aantal gruwelijke moorden gepleegd. Een vrouw wordt opgegeten door ratten en een man wordt door wespen doodgestoken. Wat ze gemeen hebben? De slachtoffers sterven door hun grootste angst.

Terwijl ze hun eigen hachje proberen te redden, moeten Viljar en Lotte op onderzoek uit om erachter te komen wie de slachtoffers en hun grootste angsten zo goed kende.

Schrijver: Geir Tangen
Oorspronkelijke titel: Død Manns Tango
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789044351248
Ebook: 9789044351255
Uitgever: The House of Books