Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Turner

Sarah Turner schreef een Blog over de ups en downs en het opvoeden van haar drie zoontjes en werd hiermee razend populair. Ze publiceerde twee non-fictie boeken voor ze de overstap maakte naar romans.

Meer over Sarah Turner

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Sarah Turner


Overzicht

Vallen en opstaan

Beth hoefde altijd alleen voor zichzelf te zorgen. Maar dat verandert van het ene op het andere moment...

Beth houdt nooit lang iets vol. Ze heeft meer baantjes en relaties versleten dan ze durft te tellen en ze slaapt nog altijd in haar oude kamertje, bij haar ouders dus. Ze heeft het echt wel geprobeerd, maar behalve haar vaste pubavond op vrijdag wil het gewoon niet lukken met die vastigheid.

Dan, op een doodgewone ochtend, verandert alles. Een onvoorstelbare tragedie zet Beths leven op zijn kop wanneer zij totaal onverwacht de kinderen van haar zus onder haar hoede krijgt: tiener Polly en peuter Ted. Zo begint een nieuw bestaan met verhaaltjes voor het slapengaan, ouderavonden en olifantenknuffels. Maar zonder ooit eerder voor iemand verantwoordelijk te zijn geweest, vraagt Beth zich af: wat als ik deze taak niet aankan?

Met hulp van haar beste vriend Jory en haar aandoenlijke, eenzame buurman Albert ontdekt Beth dat ze deze keer zal slagen, ook al is het met keihard vallen en opstaan.

Schrijver: Sarah Turner
Oorspronkelijke titel: Stepping up
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789400515154
Ebook: 9789044934007
Uitgever: Bruna