Boekenplank:
Kies

Boeken van Sophie Wester

Sophie Wester is het pseudoniem van het schrijfduo Sophie Fraza en Ester Ankoné. Beiden zijn docent Nederlands.

Meer over Sophie Wester

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Een lege plek
  • Moordende hitte
  • Schaduwkant

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen lege plek

Arts Birgit gaat altijd tot het uiterste om haar cliënten te helpen met hun kinderwens. Maar deze keer gaat ze te ver...

Birgit Zilver is een succesvolle fertiliteitsarts. Ze leeft voor haar werk en houdt haar privéleven graag ongecompliceerd. Dat lukt prima tot haar ex-vriend Sander ineens op de stoep staat. Als hij haar vraagt of ze hem en zijn vrouw Annabel wil helpen met hun kinderwens, is Birgit zo overrompeld dat ze toestemt.

Wanneer zij kort daarna te maken krijgt met heftige bedreigingen, raakt ze de controle over haar leven kwijt. Want wie heeft het op haar gemunt en wie kan ze nog vertrouwen? In een wanhopige poging om de regie weer terug te krijgen, maakt Birgit een grove inschattingsfout.

Schrijver: Sophie Wester
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789461096838
Ebook: 9789461097088
Uitgever: De Crime Compagnie
Moordende hitte

Kleine leugens, grote geheimen en een dodelijke afloop...

Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen bedenken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start van het project stroef en hun wederzijdse frustraties broeien onder de oppervlakte.

De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen en de hitte ondraaglijk wordt, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.

Schrijver: Sophie Wester
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789461096777
Ebook: 9789461096821
Uitgever: De Crime Compagnie
Schaduwkant

Wat start als een onschuldig spel, loopt uit op een dodelijk drama...

Sinds de dood van haar man voedt Ellen haar puberzoon Mick alleen op. Als docent en counselor op een middelbare school weet ze in theorie precies hoe ze met tieners moet omgaan, maar haar eigen zoon kan ze steeds slechter bereiken en ze is bang dat hij ontspoort.

Wanneer ze als begeleider meegaat op Micks examenreis naar Texel, komt ze erachter dat hij verwikkeld is in een gevaarlijk spel. Als diezelfde week een van de leerlingen dood op een slaapzaal wordt aangetroffen en Mick verdwenen is, lijkt Ellens nachtmerrie compleet.

Schrijver: Sophie Wester
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789461098283
Ebook: 9789461098405
Uitgever: De Crime Compagnie