Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Milou van der Will

Boeken van Milou van der Will

Milou van der Will is schrijver, freelance journalist en interviewer. Naast spannende boeken, schrijft ze ook kookboeken, met name vegan (deze zijn niet opgenomen op de website).

Meer over Milou van der Will

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1985

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Breekijzer
  • Een enkeltje Venus
  • Rood licht

Benthe Berg

  1. In mijn bloed
  2. Stil in de stad

gedetailleerd overzicht

OverzichtBreekijzer
Een knal rukt de zestienjarige Sam uit zijn slaap. Samen met zijn broertje Lucas is hij getuige van een onvoorstelbaar familiedrama. Zijn vader begaat een crime passionnel en schiet zichzelf en zijn vrouw dood. Het is een levenslang trauma voor de beide broers.

Twee jaar later slaagt Sam erin eindelijk een mooie toekomst op te bouwen met zijn grote liefde Sophie. Maar als hij uit geldnood een klus voor een vriend aanneemt, keert het lot zich wederom tegen hem en raakt hij langzaam in de greep van een internationale bende.

Sophie stuit onverwachts op de dagboeken van Sams moeder en ontdekt mysterie op mysterie. Ze gaat op zoek naar de waarheid achter het familiedrama en wordt geconfronteerd met een pijnlijke en gevaarlijke geschiedenis waarvan in de politierapporten geen melding wordt gemaakt.
Schrijver: Milou van der Will
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789023468851
Uitgever: Cargo
Een enkeltje Venus
Julius voelt zich van jongs af aan niet thuis in zijn lichaam. Een onrust, aangewakkerd door de stem van zijn gedachten, teistert hem. Alleen op stiekeme momenten, wanneer hij zich hult in vrouwenkleding, vindt hij rust. De rol die hij voortdurend moet spelen put hem uit en de stem blijft maar fluisteren.

Julius doet er alles aan de stem te negeren en probeert een fijn leven te leiden als geslaagd man. Maar een goede baan, ware liefde, seks en wilde feesten bieden slechts tijdelijk afleiding. Dan lonkt de dood als enige uitweg. Net op tijd redt een vriendin hem door hem zijn ogen te openen. En dan weet Julius dat hij onmogelijk aan zichzelf kan ontsnappen.
Schrijver: Milou van der Will
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789023476955
Uitgever: Cargo
Rood licht
Roos en haar dochter Evie hebben een kwalijke gave: ze vallen allebei voor de verkeerde mannen. Waar Roos met de schrik vrijkomt, loopt haar dochter juist in de val. Evie wordt slachtoffer van een bende pooierboys en belandt uiteindelijk als prostituee achter de ramen.

Roos en Boris, de vader van Evie, proberen ieder voor zich hun dochter te redden, maar ze werken elkaar en de politie, gevoed door wantrouwen en angst voor verraad, alleen maar tegen.

Wanneer ook hun jongste dochter Tessa op een gevaarlijke manier bij de situatie betrokken raakt, moeten ze wel samenwerken om hun gezin te redden. Arme Evie raakt ondertussen steeds verder verwikkeld in een web van geweld, misbruik en moord.
Schrijver: Milou van der Will
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789023457435
Uitgever: Cargo

Benthe BergIn mijn bloed
Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. De dader komt weg met een lage straf en iedereen in het kleine Noord-Hollandse dorp Ringerdam blijft bovendien heilig in zijn onschuld geloven.

Benthe vindt het vonnis zo onrechtvaardig dat ze in haar wanhoop besluit om wraak te nemen. Voor Céline. In alle stilte bereidt ze een aanslag op Rick V. voor. Op de dag dat hij vrijkomt, zal ze hem liquideren.
Schrijver: Milou van der Will
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789044344639
Ebook: 9789044345476
Uitgever: Cargo
Stil in de stad
Misdaadjournaliste Benthe Berg duikt, na maanden op non-actief te hebben gestaan, in de zaak van de moord op een Hongaarse prostituee. Ze komt terecht in de schimmige wereld van mensenhandel, die leidt naar de mysterieuze moordzaak op een oud-minister.

Als diens dochter, een goeie vriendin van Benthe, ternauwernood een moordaanslag overleeft voelt Benthe zich verplicht de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Zelfs als dat betekent dat haar gezin uit elkaar dreigt te vallen.
Schrijver: Milou van der Will
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044352016
Ebook: 9789044352023
Uitgever: The House of Books