Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Stephanie Wrobel

Boeken van Stephanie Wrobel

Stephanie Wrobel groeide op in Chicago, maar woont sinds enkele jaren in Londen. Zij volgde de opleiding Creative Writing aan het Emerson College in Boston, en publiceerde diverse korte verhalen.

Meer over Stephanie Wrobel

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1987

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Stephanie Wrobel


Overzicht

Het herstel van Rose Gold

Moeders vergeten nooit. Dochters vergeven nooit...

Rose Gold Watts geloofde dat zij de eerste achttien jaar van haar leven ernstig ziek was. Ze dacht dat ze de sondevoeding, alle operaties en de rolstoel nodig had. De buurtbewoners hielpen waar mogelijk en stonden altijd voor Rose Gold en haar moeder Patty klaar. Maar ondanks alle onderzoeken, ingrepen en eindeloze doktersbezoeken kon niemand erachter komen wat haar mankeerde.

Tot haar moeder een verschrikkelijk goede leugenaar bleek te zijn. Na vijf gevangenisjaren is Patty Watts op vrije voeten en smeekt ze haar dochter om haar in huis te nemen. Alles wat Patty wil is zich met haar dochter verzoenen en haar vergeven voor het feit dat Rose Gold zich tegen haar keerde in de rechtbank. Als Rose Gold haar moeder inderdaad verwelkomt reageert de omgeving geschokt. Maar Rose Gold kent haar moeder door en door, en zij is niet meer dat zwakke kleine meisje van vroeger...

Schrijver: Stephanie Wrobel
Oorspronkelijke titel: Darling Rose Gold
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789044643749
Uitgever: Prometheus