Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Stephanie Wrobel

Boeken van Stephanie Wrobel

Stephanie Wrobel groeide op in Chicago, maar woont sinds enkele jaren in Londen. Zij volgde de opleiding Creative Writing aan het Emerson College in Boston, en publiceerde diverse korte verhalen.

Meer over Stephanie Wrobel

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1987

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Stephanie Wrobel


Overzicht

  • Dit kan pijn doen - This might hurt
  • Het herstel van Rose Gold - Darling Rose Gold

gedetailleerd overzicht

OverzichtDit kan pijn doen

‘Zullen wij je zus vertellen wat je gedaan hebt, of kom je dat zelf doen?’

Zakenvrouw Natalie Collins ontvangt vanuit het niets een mail vanaf het retraite-eiland Wisewood. Haar jongere zusje Kit heeft zich daar teruggetrokken om in de beslotenheid van deze sekte de dood van hun moeder te verwerken. Ze dacht daar een beschutte plek en steun te vinden, maar met die mail dreigt Wisewood plots Natalies grootste geheim aan Kit te onthullen.

Natalie vertrekt halsoverkop naar het eiland. En dan blijkt dat het niet zo gemakkelijk is om los te komen uit de greep van Wisewood en zijn charismatische leidster...

In deze donkere psychologische roman volgen we vrouwen die op hun eigen manier lijden onder traumatische ervaringen uit hun kindertijd en zoekende zijn hoe daarmee om te gaan. Moet je ervoor wegrennen, leg je je lot in andermans handen - of moet je de directe confrontatie aangaan met je ergste angsten?

Schrijver: Stephanie Wrobel
Oorspronkelijke titel: This might hurt
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789044644135
Ebook: 9789044644142
Uitgever: Prometheus
Het herstel van Rose Gold

Moeders vergeten nooit. Dochters vergeven nooit...

Rose Gold Watts geloofde dat zij de eerste achttien jaar van haar leven ernstig ziek was. Ze dacht dat ze de sondevoeding, alle operaties en de rolstoel nodig had. De buurtbewoners hielpen waar mogelijk en stonden altijd voor Rose Gold en haar moeder Patty klaar. Maar ondanks alle onderzoeken, ingrepen en eindeloze doktersbezoeken kon niemand erachter komen wat haar mankeerde.

Tot haar moeder een verschrikkelijk goede leugenaar bleek te zijn. Na vijf gevangenisjaren is Patty Watts op vrije voeten en smeekt ze haar dochter om haar in huis te nemen. Alles wat Patty wil is zich met haar dochter verzoenen en haar vergeven voor het feit dat Rose Gold zich tegen haar keerde in de rechtbank. Als Rose Gold haar moeder inderdaad verwelkomt reageert de omgeving geschokt. Maar Rose Gold kent haar moeder door en door, en zij is niet meer dat zwakke kleine meisje van vroeger...

Schrijver: Stephanie Wrobel
Oorspronkelijke titel: Darling Rose Gold
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789044643749
Uitgever: Prometheus