Boekenplank:
Kies

Boeken van Nicola Moriarty

Nicola Moriarty is de jongste van zes kinderen en de zus van de schrijfsters Liane Moriarty en Jaclyn Moriarty.

Meer over Nicola Moriarty

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1981

Geboorteland: Australië

Website: Nicola Moriarty


Overzicht

  • De ex - The ex girlfriend
  • De vijfde brief - The fifth letter
  • Ik moet je iets vertellen - You need to know
  • In vrije val - Free-falling

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe ex

Ze wil hem terug. Jij staat in de weg...

Luke is de ware, Georgia weet het zeker. Na alle tegenslag die ze te verduren heeft gehad, is het tijd voor wat geluk in de liefde. Alleen is het jammer dat zijn ex-vriendin Cadence blijkbaar niet wil accepteren dat het over is tussen hen, en stoorzender blijft spelen.

Maar Georgia begint te vermoeden dat er meer achter Cadence’ gedrag zit dan alleen wrok over een verbroken relatie. Het lijkt wel of iemand haar volgt. In de gaten houdt. Steeds dichterbij komt... Wie kan ze nog vertrouwen?

Schrijver: Nicola Moriarty
Oorspronkelijke titel: The ex girlfriend
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026151521
Ebook: 9789026151538
Uitgever: De Fontein
De vijfde brief
Al op de middelbare school waren Joni, Deb, Eden en Trina de beste vriendinnen. Ze deelden altijd alles - roddels, verliefdheden, geheimen. Maar sindsdien zijn hun levens elk een eigen richting op gegaan, en zelfs hun jaarlijkse weekje weg met z'n vieren voelt steeds meer als een verplichting. Dit jaar heeft Joni een plan: eindelijk weer eens écht naar elkaar luisteren. Elk van hen schrijft een brief, met daarin een geheim dat ze nog nooit met elkaar gedeeld hebben. De uitkomst maakt pijnlijk duidelijk dat ze elkaar lang niet zo goed kenden als ze dachten.

Dan ontdekt Joni een vijfde brief, een brief waarin een van hen vertelt hoezeer ze een van haar vriendinnen háát om iets wat jaren geleden is gebeurd, en hoe vaak ze op het punt heeft gestaan haar iets aan te doen. Wie van hen heeft dit geschreven? En wie kan Joni nog vertrouwen?

Schrijver: Nicola Moriarty
Oorspronkelijke titel: The fifth letter
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026143298
Ebook: 9789026143304
Uitgever: De Fontein
Ik moet je iets vertellen

Een familiegeheim dat angstvallig verborgen werd...

Eindelijk vakantie. De hele familie is bij elkaar. De koffers zijn gepakt, de auto’s zitten vol, en in colonne vertrekken ze. Het vakantiehuis ligt op een paar uur rijden, maar niet iedereen zal er aankomen...

De familie van Jill, haar drie zoons en hun gezinnen, wordt verscheurd door een zwaar verkeersongeval. Dit is een ongeluk, maar de gevolgen ervan zaten er al een tijd aan te komen. Want binnen deze familie ligt een geheim te etteren, en niets kan voorkomen dat het naar buiten komt.

Schrijver: Nicola Moriarty
Oorspronkelijke titel: You need to know
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789026157103
Ebook: 9789026157110
Uitgever: De Fontein
In vrije val
Andy is dood. En nu moeten zijn verloofde Belinda en zijn moeder Evelyn verder met hun leven. Maar hoe?

Belinda sluit zich op in haar flat, ervan overtuigd dat zijn dood háár schuld is. Het helpt ook niet dat Andy's moeder dat luidkeels verkondigde op de begrafenis. Een serie onverklaarbare gebeurtenissen overtuigt haar ervan dat als Andy er zelf niet meer is, zijn geest in elk geval nog wel rondwaart. Maar is zijn laatste geschenk aan haar genoeg om haar weer vaste grond onder de voeten te geven?

Evelyn reageert op het nieuws door winkeldiefstal te plegen (één keer maar), een zondebok te zoeken (Belinda, natuurlijk), en een parachutesprong te gaan maken (dat leek heel logisch, op het moment zelf). In vrije val beseft ze dat haar houding naar Belinda toe geen schoonheidsprijs verdient. Maar dat hardop zeggen gaat méér moed kosten dan ze nodig had om uit een vliegtuig te springen...

Schrijver: Nicola Moriarty
Oorspronkelijke titel: Free-falling
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789032513146
Ebook: 9789032513603
Uitgever: De Fontein