Boekenplank:
Kies

Boeken van Karen Cleveland

Meer over Karen Cleveland

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Karen Cleveland


Overzicht

  • Dicht bij jou - Keep you close
  • Wat je niet weet - Need to know

gedetailleerd overzicht

OverzichtDicht bij jou

Een rare sensatie maakt zich van me meester: een gevoel dat ik de persoon die voor me staat niet ken, ook al betekent hij meer voor me dan wie ook.

Je gaat de slaapkamer van je zoon binnen. Het is een rotzooi, zoals altijd. Je ruimt wat vieze borden op, pakt wat kleren van de grond en doet de kast open om ze terug te hangen. En dan zie je het. Iets dat je zo schokt dat het bijna niet echt bij je binnenkomt. Je realiseert je iets verschrikkelijks.

Je eigen zoon is gevaarlijk.

Schrijver: Karen Cleveland
Oorspronkelijke titel: Keep you close
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789400511590
Ebook: 9789044978339
Uitgever: Bruna
Wat je niet weet
Vivian Miller is een toegewijde CIA-analyst. Het is haar taak de identiteit te onthullen van zogeheten Russische ‘slapers’: spionnen op Amerikaanse bodem die een ogenschijnlijk doodnormaal leven leiden als Amerikaans staatsburger.

Nadat ze weet in te breken in de computer van een hooggeplaatste Russische spion, stuit Vivian op een vertrouwelijk dossier dat de namen bevat van verschillende Russische spionnen. Een paar muisklikken later is alles dat belangrijk voor haar is - haar baan, haar echtgenoot en zelfs haar vier kinderen - in ernstig gevaar.

Vivian heeft een eed gezworen dat ze haar land zal beschermen tegen alle vijanden, nationaal en internationaal. Maar nu staat ze voor een onmenselijke keuze. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit en verraad, liefde en wantrouwen. Wie kan ze nog vertrouwen?

Schrijver: Karen Cleveland
Oorspronkelijke titel: Need to know
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789400509559
Ebook: 9789044976830
Uitgever: Bruna