Boekenplank:
Kies

Boeken van Sara Blaedel

Meer over Sara Blaedel

Genre: Thriller / Spanning

Website: https://www.sarablaedel.com/

Louise Rick

  1. Chatprinses - Kald mig prinsesse
  2. De vergeten zusjes - De glemte piger
  3. Het dodenspoor - Dødesporet
  4. De verdwenen Deense - Kvinden de meldte savnet

Gedetaileerd overzicht

Louise Rick

Chatprinses
Susanne Hansson is het slachtoffer geworden van een verkrachter die zich via een datingsite aan haar heeft opgedrongen. Als de onbekende man opnieuw toeslaat, dit keer met dodelijk gevolg, moet Susanne - de enige die hem kan identificeren - voor haar eigen veiligheid op een schuiladres worden ondergebracht.
Schrijver: Sara Blaedel
Oorspronkelijke titel: Kald mig prinsesse
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 978-90-445-0090-5
Uitgever: De Geus
De vergeten zusjes
In een bos bij Kopenhagen wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Het slachtoffer blijkt Lisemette te zijn, de helft van een tweeling. De meisjes zijn dertig jaar geleden in een zwakzinnigeninrichting opgenomen en daar overleden aan een longontsteking. Maar als Lisemette al die tijd nog in leven was, wat is er dan met haar zus gebeurd? Tegelijkertijd wordt hetzelfde gebied getroffen door een serie verkrachtingen en moorden, net als drie decennia daarvoor. Tijdens het onderzoek blijkt dat er meer aan de hand is dan rechercheur Louise Rick zich had kunnen voorstellen.
Schrijver: Sara Blaedel
Oorspronkelijke titel: De glemte piger
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044525021
Uitgever: De Geus
Het dodenspoor
Rechercheur Louise Rick is op zoek naar een verdwenen vijftienjarige jongen. Het onderzoek brengt haar terug naar Hvaslø, het dorp waar haar geliefde jaren geleden onder verdachte omstandigheden overleed. Louise grijpt deze mogelijkheid met beide handen aan en combineert de zoektocht naar de jongen met een zoektocht naar de waarheid: wat is er destijds echt gebeurd?
Schrijver: Sara Blaedel
Oorspronkelijke titel: Dødesporet
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789044533712
Uitgever: De Geus
De verdwenen Deense
Wanneer in Engeland een vrouw wordt vermoord in haar eigen keuken doet de politie een schokkende ontdekking. De vrouw, die haar Deense identiteit verborgen blijkt te hebben gehouden, staat in haar land van herkomst al achttien jaar als vermist te boek. De Engelse politie besluit de hulp in te schakelen van de Deense rechercheur Louise Rick. Die komt dingen op het spoor die ze liever niet had willen weten. Want wat heeft haar vriend Eik met deze vermoorde vrouw te maken?
Schrijver: Sara Blaedel
Oorspronkelijke titel: Kvinden de meldte savnet
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789044529678
Uitgever: De Geus