Boekenplank:
Kies

Boeken van Donato Carrisi

Donato Carrisi (Martina Franca, Italië) studeerde rechten gevolgd door een specialisatie in criminologie en gedragswetenschappen. Hij is schrijver, scenarioschrijver, toneelschrijver en journalist.

Meer over Donato Carrisi

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1973

Website: Donato Carrisi


Overzicht

  • De souffleur - Il suggeritore
  • Het tribunaal van de ziel - Il tribunale delle anime

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe souffleur

Agente Mila Vasquez is gespecialiseerd in het opsporen van vermiste kinderen. Zij wordt toegevoegd aan een rechercheteam dat achter een seriemoordenaar aan zit, een ongrijpbare tegenstander die de politie steeds een stap voor is.

Mila zet alles op alles om hem te doorgronden, maar ze heeft niet in de gaten dat zijn duistere geest ook leden van het rechercheteam aantast. En ondertussen begint de tijd te dringen, want één van de verdwenen slachtoffers is mogelijk nog in leven...

Schrijver: Donato Carrisi
Oorspronkelijke titel: Il suggeritore
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789028423015
Uitgever: Wereldbibliotheek
Het tribunaal van de ziel

Terwijl Rome geteisterd wordt door onophoudelijke regenbuien, bestuderen twee mannen in een bar het dossier van een verdwenen meisje. Vermoedelijk is ze ontvoerd, maar als ze nog in leven is, is er niet veel tijd meer. Clemente is de onderzoeksleider, Marcus is een penitenziere, een 'jager van de duisternis', getraind om afwijkende elementen in een misdaad te herkennen en de verborgen kant van het kwaad te ontdekken. Hij is de enige die het meisje kan redden.

Hun pad wordt gekruist door Sandra, een politiefotografe die voor haar werk schijnbaar onbeduidende details vastlegt omdat ze weet dat juist daarin aanwijzingen schuilgaan die naar de dader kunnen leiden. Op zoek naar het meisje stuiten ze op een reeks moorden waaraan een gruwelijk patroon ten grondslag ligt: iemand brengt de nabestaanden van slachtoffers in contact met de onbestrafte moordenaars - en dan is er alleen nog de keuze tussen vergeving en wraak.

Schrijver: Donato Carrisi
Oorspronkelijke titel: Il tribunale delle anime
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789028424630
Uitgever: Wereldbibliotheek