Boekenplank:
Kies

Boeken van Jessica Knoll

Meer over Jessica Knoll

Genre: Roman

Geboren: 1983

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jessica Knoll


Overzicht

  • De favoriete zus - The favourite sister
  • Het gelukkigste meisje ter wereld - Luckiest girl alive

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe favoriete zus

Als twee zussen deelnemen aan een realityshow, had niemand kunnen denken dat een van hen het einde van het seizoen niet zou overleven...

Goal Diggers wil het leven van een aantal succesvolle jonge vrouwen tonen zoals het echt is. Maar als diezelfde vrouwen, opgestookt door de producers, elkaar het licht in de ogen niet gunnen, ontaardt de show in een drama.

De favoriete zus legt de onzichtbare grenzen, waar ambitieuze vrouwen vaak op botsen, bloot. Tegelijk biedt het boek een eerlijke kijk op de onderlinge relaties tussen vrouwen en de constante druk om jong, relevant en promotable te blijven.

Schrijver: Jessica Knoll
Oorspronkelijke titel: The favourite sister
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492159809
Ebook: 9789492159816
Uitgever: Horizon
Het gelukkigste meisje ter wereld

Na haar traumatiserende tienerjaren op de prestigieuze Bradley School bouwt Ani FaNelli zorgvuldig een nieuwe identiteit op. Met haar glamoureuze baan, goedgevulde kleerkast en succesvolle verloofde lacht het leven haar toe. Maar Ani heeft een geheim. Duistere kwelgeesten uit het verleden bedreigen haar wanhopig gecreëerde illusie van perfectie.

In een razend tempo en vol onverwachte wendingen beschrijft Het gelukkigste meisje ter wereld de ondraaglijke druk waarmee veel succesvolle vrouwen moeten zien om te gaan. Achter de scherpe randjes en moordende ambitie van de heldin gaat een schokkende waarheid schuil, maar ook een hart dat groter is dan het op het eerste gezicht lijkt.

Moet Ani de stilte doorbreken om zich van haar trauma's te bevrijden? Ook als dat betekent dat ze daarmee alles waarvoor ze geknokt heeft op het spel zet?

Schrijver: Jessica Knoll
Oorspronkelijke titel: Luckiest girl alive
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022332481
Ebook: 9789460414954
Uitgever: Manteau