Boekenplank:
Kies

Boeken van Kathy Reichs

Kathy Reichs is forensisch antropoloog. Ze verwerkte haar eigen ervaringen en vakkennis in haar boeken en heeft een reeks zeer succesvolle thrillers op haar naam staan. Reichs is ook producent van de hit tv-serie Bones, die gebaseerd is op haar boeken.

Meer over Kathy Reichs

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1950

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kathy Reichs


Temperance Brennan

 1. Déjà dead - Déjà dead
 2. Dag des oordeels - Death du Jour
 3. Fatale keuze - Deadly décisions
 4. Fatale vlucht - Fatal voyage
 5. Fatale geheimen - Grave secrets
 6. Fatale vondst - Bare bones
 7. Fatale maandag - Monday mourning
 8. Begraven beenderen - Cross bones
 9. Gebroken - Break no bones
 10. Tot stof vergaan - Bones to ashes
 11. Met duivels genoegen - Devil bones
 12. 206 Botten - 206 Bones
 13. Spinnenbotten - Spider bones
 14. Van vlees en bloed - Flash and bones
 15. Bones voor altijd - Bones are forever
 16. Dodenreis - Bones of the lost
 17. De dood liegt nooit - Bones never lie
 18. Als de dood spreekt - Speaking in bones

Virus (YA-serie)

 1. Virus - Virals
 2. Aanval - Seizure
 3. Code - Code

Dubbel uitgegeven titels

 • Bot voor bot - zie Déjà dead
 • Death du Jour - zie Dag des oordeels
 • Duivelsbotten - zie Met duivels genoegen
 • Fatale dag - zie Dag des oordeels
 • Schijnheilig - zie Dag des oordeels
 • Voor altijd dood - zie Déjà dead
 • Wetteloos - zie Fatale keuze
Virus (YA-serie)

gedetailleerd overzicht

Temperance BrennanDéjà dead
Temperence 'Tempe' Brennan, forensisch antropologe en expert in toegebracht letsel, in dienst van het gerechtelijk laboratorium van Montreal, krijgt een oproep zich te melden op het terrein van Le Grand Seminaire in het centrum van de stad. Twee arbeiders hebben daar de resten van een lijk aangetroffen. Temperence constateert tot haar afgrijzen dat het lichaam geen hoofd meer heeft en dat ook de ledematen zijn verwijderd. Als ze het terrein afspeurt, ontdekt ze in een vuilniszak het hoofd dat bij het lichaam van een vrouw hoort.

Zodra Temperence een autopsie heeft uitgevoerd, geeft ze het resultaat door aan de doorgewinterde rechercheurs Claudel en Charbonneau, die de zaak behandelen voor de politie van Montreal. Ze roept bovendien de hulp in van een gerechtelijk tandarts die het gebit vergelijkt met dat van vrouwen die het laatste half jaar zijn verdwenen.

Temperence signaleert opmerkelijke overeenkomsten tussen het lijk van de dode vrouw en dat van een zestienjarig meisje op wie zij vorig jaar autopsie deed. Werden beide vrouwen het slachtoffer van dezelfde moordenaar?
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Déjà dead
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 90-290-5429-8
Uitgever: Meulenhoff
Dag des oordeels
In de bittere koude van een winter in het Canadese Montreal is forensisch antropologe Temperance 'Tempe' Brennan op een duistere kloosterbegraafplaats bezig het lichaam op te graven van een non die op de nominatie staat heilig verklaard te worden.

Koud heeft ze de doodskist boven de grond of ze wordt weggeroepen voor een noodgeval; na een brand in een huis in Quebec zijn twee verbrande lichamen aangetroffen. Met inzet van haar forensisch vakmanschap – van de plaats van het misdrijf via de koele autopsiezalen tot het mortuarium – ontdekt Tempe dat de slachtoffers onder verdachte omstandigheden de dood hebben gevonden. Dan worden er in het uitgebrande huis nog vier doden gevonden, onder wie twee baby’s die op gruwelijke wijze om het leven zijn gebracht.

Tempes zoektocht naar de motieven achter deze daad brengt haar in contact met de leden van een mysterieuze sekte die er alles voor over hebben het onderzoek te saboteren...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Death du Jour
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 90-290-6817-5
Uitgever: *Mpact
Fatale keuze
De negenjarige Emily Anne wordt op weg naar balletles doodgeschoten op straat. Een tiener uit Noord-Carolina verdwijnt spoorloos en delen van haar skelet worden honderden kilometers van huis gevonden. Forensisch antropologe Dr. Temperance 'Tempe' Brennan onderzoekt de tragische dood van de twee jonge meisjes en volgt een spoor dat leidt naar de bizarre, gewelddadige wereld van twee rivaliserende motorbendes.

Als er nog meer doden vallen, haar baas Pierre LaManche in het ziekenhuis belandt en haar vriend, politieman Andrew Ryan, onbereikbaar is vanwege een undercoveroperatie, gaat Tempe alleen de strijd aan in een cultuur waarin het kwaad vaak een masker draagt. Met behulp van haar forensisch vakmanschap en foto’s uit het verleden, ontrafelt Tempe geleidelijk het mysterie. Eén misstap kan fataal zijn, voor haar, of voor haar naasten...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Deadly décisions
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 90-290-6818-3
Uitgever: Meulenhoff
Fatale vlucht
Een vliegtuig met achtentwintig passagiers stort neer in de bergen van Noord-Carolina. Forensisch antropologe Temperance 'Tempe' Brennan maakt deel uit van het regionale rampenteam en haast zich naar de plaats des onheils om mee te helpen bij het identificeren van de slachtoffers. Tempe heeft in haar beroepsleven al veel gezien en meegemaakt, maar wat zij nu aantreft overtreft werkelijk alles.

Over de ware toedracht van de ramp – technische storing of terreurdaad? – lopen de meningen van collega’s van de FBI en andere instanties ver uiteen, tot Tempe in de bossen een voet vindt waarvan zij vaststelt dat deze onmogelijk van één van de passagiers kan zijn geweest.

Met hulp van Andrew Ryan, een rechercheur uit Montreal, begint ze haar onderzoek naar de herkomst van de voet. Met onverwacht gevolg: vrijwel meteen wordt ze op non-actief gesteld en trekt men haar betrouwbaarheid publiekelijk in twijfel. Dat geeft te denken. Uiteraard trekt Tempe zich niets aan van de beschuldigingen, ze zet door tot de onderste steen boven komt.
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Fatal voyage
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-225-3155-4
Uitgever: Uitgeverij M
Fatale geheimen
Bij de ontdekking van een massagraf waarin 23 slachtoffers worden aangetroffen, wordt de hulp ingeroepen van dr. Temperance Brennan, forensisch expert. Ondanks haar turbulente privé-leven reist Brennan af naar het dorpje Chupan Ya in Guatemala. Nauwelijks is ze haar onderzoek gestart of 'Tempe' ontdekt dat het heden nog meer gruwelijkheden in petto heeft.

In Guatemala City worden vier meisjes vermist, onder wie de dochter van een hoge regeringsambtenaar. Wanneer ook nog eens een jonge archeoloog op brute wijze wordt vermoord, bekruipt Brennan het onaangename gevoel dat dit wel eens een bijzonder lastige zaak kan worden.

En dat blijkt nog eens overduidelijk als ze tijdens haar onderzoek stevig tegenwerking ondervindt van een recalcitrante officier van justitie en corrupte plaatselijke ambtenaren. Een en ander brengt Brennan op het idee dat zij wel eens het volgende slachtoffer zou kunnen zijn.
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Grave secrets
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-225-3411-1
Uitgever: Uitgeverij M


Fatale vondst
Een hete zomer in Charlotte, Noord-Carolina. Dr. Temperance Brennan, forensisch antropoloog, staat op het punt de deur van het laboratorium achter zich dicht te trekken om aan haar eerste vakantie sinds jaren te beginnen als ze de opdracht krijgt om een urgente zaak te onderzoeken.

In een houtkachel zijn de geblakerde overblijfselen van een pasgeboren baby gevonden en de moeder, Tamela Banks, zelf nog bijna een kind, is verdwenen. Elders stort een vliegtuigje neer in een maisveld waarbij piloot en passagier omkomen. Aan hun verbrande lichamen kleeft een vreemde zwarte substantie.

Ten slotte graaft Tempe's hond Boyd tijdens de barbecue beenderen op, die Tempe voor een nog groter raadsel plaatsen. Ze vermoedt dat de drie zaken met elkaar te maken hebben, maar als ze een poging doet het verband te vinden, probeert iemand dat te verhinderen, waardoor het leven van haar dochter Katy in gevaar komt.
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Bare bones
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-225-3742-0
Uitgever: Uitgeverij M
Fatale maandag
Het is een kille, koude dag in december. Forensisch antropoloog Temperence Brennan is in Montreal om als getuige-deskundige op te treden in een moordzaak, als ze wordt opgeroepen om een opgraving in de kelder van een restaurant te begeleiden.

In ondiepe graven ontdekt Tempe de skeletten van drie jonge vrouwen. Rechercheur Luc Claudel is echter van mening dat de botten oud zijn en daardoor niet zijn zaak. Bovendien zijn er bij de lichamen 19e-eeuwse knopen gevonden, een extra aanwijzing dat de botten niet van recente datum zijn.

Maar Tempe heeft ernstige twijfels. Er klopt iets niet. In het lab start ze een onderzoek om de leeftijd van de botten te kunnen bepalen. Tempe gaat zich langzaamaan realiseren dat deze vondst een lugubere imitatie is van een zaak uit het verleden. Als zij gelijk heeft, zal Claudel een driedubbele moord moeten onderzoeken. En dat is zeker zijn zaak...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Monday mourning
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-225-4070-7
Uitgever: Uitgeverij M
Begraven beenderen
Er wordt een half vergaan lichaam gevonden dat flink is toegetakeld door wilde dieren. Forensisch antropoloog Temperance Brennan wordt ingeschakeld om uit te vinden wat er met de dode man, een orthodoxe jood, is gebeurd, maar ook zij staat voor een raadsel. Was het moord of was het zelfmoord?

En de zaak wordt alleen nog maar ingewikkelder als blijkt dat zijn familie en vrienden tegenstrijdige verklaringen aflegden. Dan speelt een onbekende haar een foto toe waarop een skelet is afgebeeld, dat de sleutel zou moeten zijn tot het mysterie. Samen met rechercheur Andrew Ryan besluit Temperance de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Hun speurtocht leidt hen uiteindelijk naar Israël en het onderzoek neemt een bizarre wending.

Temperance hoort geruchten over een beenderhuis op het rotsplateau Masada, een lijkkleed en een tombe waar de overblijfselen van de familie van Jezus gevonden zouden zijn. Maar hoe meer ze zich vastbijt in de geschiedenis van het geheimzinnige skelet, hoe gevaarlijker het voor haarzelf wordt...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Cross bones
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 90-225-4340-4
Uitgever: Boekerij
Gebroken
Temperance Brennan werkt met haar studenten op een eeuwenoude Indiaanse begraafplaats. Het onderzoek zit er bijna op als Tempe tussen de oude beenderen een recent skelet opgraaft. Ook op andere plaatsen worden lichamen gevonden; allemaal vertonen ze beschadigingen aan de botten, en de slachtoffers lijken gewurgd te zijn.

Emma Rousseau, de plaatselijke lijkschouwer, doet een dringend beroep op Tempe om haar bij te staan. Tempe op haar beurt krijgt hulp van haar ex-man en van haar nieuwe partner, rechercheur Ryan. En door deze samenwerking wordt haar privéleven flink op zijn kop gezet...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Break no bones
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 90-225-4658-6
Uitgever: Boekerij
Tot stof vergaan
Het lichaam van een meisje van veertien brengt forensisch patholoog dr. Temperance Brennan in verwarring als ze probeert te achterhalen om wie het gaat. Ze moet steeds denken aan de verdwijning van een schoolvriendinnetje.

Tegelijk onderzoekt rechercheur Andrew Ryan de verdwijning van drie tieners en de ongeïdentificeerde lichamen van drie andere jonge meisjes. Hij vraagt Tempe om hulp. Zou het een seriemoordenaar zijn?
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Bones to ashes
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-225-4921-6
Uitgever: Boekerij


Met duivels genoegen
Als een loodgieter per ongeluk een keldermuur kapotslaat, doet hij daarachter een gruwelijke ontdekking. Forensisch antropoloog dr. Temperance Brennan wordt opgeroepen, en wat haar in de kelder wacht is een ritualistisch tafereel: geslachte kippen en een geit; op een altaar een halfvergane schedel. Worden er mensen geofferd?

Tempe probeert haar emoties en haar fantasie in bedwang te houden, maar dan doet ze nog een vreselijke ontdekking. Ze had met geen mogelijkheid kunnen voorspellen welke kant deze zaak op zou gaan - en hoe meer Tempe te weten komt, hoe groter het gevaar waar ze zelf in verkeert...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Devil bones
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-225-4975-9
Uitgever: Boekerij
206 Botten
Totale duisternis. Forensisch antropoloog Temperance Brennan wordt wakker en ontdekt dat ze in een heel kleine, heel donkere, heel koude ruimte ligt. Haar handen en voeten zijn vastgebonden en ze voelt dat er iets goed mis is met haar enkel. Langzaam beginnen de herinneringen van de afgelopen dagen naar boven te komen...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: 206 Bones
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-225-4976-6
Uitgever: Boekerij
Spinnenbotten
Temperance Brennan wordt ingeroepen bij het onderzoek naar een verdrinking. Het lijkt erop dat het slachtoffer om het leven is gekomen bij een bizar seksspel. Het lichaam wordt geïdentificeerd als een man die al in 1968 in Vietnam is gestorven. Tempe laat het graf van de soldaat openen en neemt de beenderen mee naar Hawaï om ze te analyseren.

Terwijl ze daar is wordt er nog een lichaam gevonden, dat het identiteitsplaatje bij zich draagt van de eerste dode. Nu zijn er dus twee ongeïdentificeerde lichamen, die iets met elkaar te maken lijken te hebben.

Als er nog meer lijken opduiken, roept Tempe de hulp in van dochter Katy en vriendin Lily. Die laatste brengt ook Tempes voormalige geliefde Ryan mee. Maar of dat nou zo'n goed idee is...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Spider bones
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-225-5731-0
Uitgever: Boekerij
Van vlees en bloed
Er wordt een lichaam gevonden naast een motorracebaan in het stadje Concord in North-Carolina, vlak voordat de tribune volstroomt met 200.000 fans van de motorraces. De dag na de vondst vertelt iemand van het NASCAR-team een hartverscheurend verhaal aan Temperance Brennan: twaalf jaar eerder verdween zijn zusje Cindi Gamble, toen nog een scholiere, zonder een spoor achter te laten. En met haar verdween Cale, haar vriend, die destijds veel omging met een extreemrechtse groepering, Patriot Posse. Zou het lichaam bij de racebaan van Cindy of Cale kunnen zijn?

Toen de twee jongeren verdwenen was de FBI betrokken bij het onderzoek, maar de speurtocht werd verrassend snel gestaakt. Terwijl Tempe daar verschillende theorieën over ontwikkelt, waaronder een doofpotoperatie, wordt er bij het lichaam een geheimzinnige substantie gevonden. Nu weet Tempe het bijna zeker: de overheid heeft hier een vreemd spel gespeeld...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Flash and bones
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 978-90-225-5930-7
Uitgever: Boekerij
Bones voor altijd
Een jonge vrouw die zich Amy Roberts noemt, wordt hevig bloedend opgenomen in een ziekenhuis in Montreal. Als geconstateerd wordt dat ze net een kind heeft gebaard, is de vrouw al weer gevlogen. De politie vindt op het opgegeven adres bloederige handdoeken en schakelt Temperance Brennan in.

In het vervallen appartement ontdekt Tempe tot haar afschuw de stoffelijke resten van drie baby's. Volgens de huisbaas woont er ene Alma Rogers. Dan duikt er iemand op die Alva Rodrigez zoekt. Is dit dezelfde persoon? Heeft ze haar eigen kinderen gedood? En waar is ze gebleven?

Met haar oude vlam, detective Andrew Ryan en RCMP-sergeant Ollie Hasty, met wie ze helaas ook wat heeft gehad, volgt Tempe het spoor naar Yellowknife, een afgelegen diamantmijn. Wat ze daar ontdekken is gruwelijker dan ze zich hadden kunnen voorstellen.
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Bones are forever
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022559314
Uitgever: Boekerij


Dodenreis
Net buiten Charlotte, North Carolina, wordt langs de kant van de weg het verbrijzelde lichaam van een tienermeisje gevonden. Bottenexpert Temperance 'Bones' Brennan ziet onmiddellijk dat het meisje door geweld om het leven is gekomen en niet door een aanrijding.

Als Tempe in de tas van de slachtoffer een clubkaart van de recent overleden zakenman John-Henry Story vindt, krijgt het onderzoek een dramatische wending. Want hoe kende het meisje Story? En is hij dan ook vermoord?

Al snel bevindt Tempe zich midden in een complot dat zich uitstrekt van Afghanistan tot Zuid-Amerika en in een razende vaart ook voor haar heel gevaarlijk wordt.
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Bones of the lost
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401602112
Uitgever: Xander
De dood liegt nooit
Charlotte, North Carolina. Forensisch antropologe Temperance 'Bones' Brennan wordt naar het bureau geroepen voor een speciale zaak. De afschrikwekkende reden: twee kindermoorden blijken één ding gemeen te hebben - de dader, Anique Pomerleau. Er wordt opnieuw een meisje vermist. De aanwijzingen leiden opnieuw naar Pomerleau. Maar de dader is onvindbaar.

Tempe en haar collega's proberen Pomerleau op te sporen. Aanwijzingen sijpelen langzaam binnen, maar het aantal moordzaken neemt in hoog tempo toe. Als Bones niet snel de zieke geest van deze psychopaat weet te doorgronden, zullen er meer doden vallen.
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Bones never lie
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401604161
Uitgever: Xander
Als de dood spreekt
Forensisch expert Temperance 'Bones' Brennan werkt met tegenzin samen met amateurdetective Hazel 'Lucky' Strike. Strike is gestuit op een geluidsfragment, waarop de stem van de drie jaar eerder ontvoerde tiener Cora Teague te horen is. De botten van Cora zouden volgens Strike al in het laboratorium van Bones moeten liggen. Maar klopt die conclusie wel?

Op zoek naar antwoorden in de mysterieuze zaak komt Bones terecht in wereld vol duistere geheimen en gevaarlijke overtuigingen. En al snel wordt haar duidelijk dat het niet bij één dode zal blijven... Kan Bones de waarheid boven tafel krijgen voor het te laat is?
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Speaking in bones
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401605687
Uitgever: Xander

Virus (YA-serie)Virus
Tory Brennan, nichtje van gerenommeerd forensisch antropoloog Temperance Brennan, is de leider van een groep tiener-'sci-philes' die op een afgelegen eiland aan de kust van South Carolina wonen. Wanneer ze een hond redden die voor medische experimenten zou worden gebruikt, worden ze blootgesteld aan een onbekend virus dat hun levens voorgoed zal veranderen.

Niet lang nadat ze met het virus in aanraking zijn gekomen, merken Tory en haar vrienden dat ze verscherpte zintuigen hebben en dat hun reflexen megasnel zijn. Ze moeten hun wetenschappelijke nieuwsgierigheid combineren met hun nieuwgevormde fysieke gaven om een verjaarde misdaad op te lossen die plotseling volop in de belangstelling staat. Alleen moeten ze daarvoor wel lang genoeg in leven blijven...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Virals
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-225-5927-7
Uitgever: Boekerij
Aanval
Sinds Tory Brennan en haar vrienden Cooper hebben gered - de ontvoerde jonge wolfshond die besmet raakte met een zeldzaam soort parvovirus - zijn ze van gewone kinderen veranderd in een misdaden-oplossende roedel! Maar nu zit het instituut dat hen bij elkaar heeft gebracht in de problemen. Het onderzoeksinstituut op Loggerhead Island heeft namelijk geen geld meer en zal moeten sluiten. Tenminste, als de Viralen geen manier kunnen bedenken om het te redden!

Als Tory een oude legende hoort over een beroemde vrouwelijke piraat uit Charleston, Anne Bonny, wier fortuin nooit is gevonden, lijkt dat een ongelooflijk mooie kans: een begraven schat is precies wat ze nodig hebben om het instituut op Loggerhead uit de brand te helpen. Maar Tory en haar vrienden zijn niet de enigen die op zoek zijn naar de schat. En deze keer zijn de bijzondere krachten van de Viralen misschien niet genoeg om hen uit de problemen te helpen...
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Seizure
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022559284
Uitgever: Boekerij
Code
De Viralen vinden een doos met daarin een ingewikkelde puzzel. Shelton ziet kans het raadsel te ontcijferen, maar die leidt alleen maar naar nog meer aanwijzingen van de Gamemaster. Een tweede, nog belangrijker aanwijzing ligt binnen handbereik als de Viralen die uitdaging aan durven te gaan.

Maar de jacht verandert al snel in een nachtmerrie. Als ze een tweede doos vinden, blijkt deze een nepbom te bevatten en een angstaanjagend voorstel van de Gamemaster. Ergens ligt een echte bom verborgen en de Viralen moeten alles op alles zetten in een adembenemende race tegen de klok.
Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: Code
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022559291
Uitgever: Boekerij

Dubbel uitgegeven titelsBot voor bot

Zie voor de beschrijving van dit boek: Déjà dead.

Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: zie Déjà dead
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789022549216
Uitgever: Boekerij
Death du Jour

Zie voor de beschrijving van dit boek: Dag des oordeels.

Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: zie Dag des oordeels
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789029057530
Uitgever: Meulenhoff
Duivelsbotten

Zie voor de beschrijving van dit boek: Met duivels genoegen.

Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: zie Met duivels genoegen
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789022557501
Uitgever: Boekerij
Fatale dag

Zie voor de beschrijving van dit boek: Dag des oordeels.

Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: zie Dag des oordeels
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789022531570
Uitgever: Uitgeverij M
Schijnheilig

Zie voor de beschrijving van dit boek: Dag des oordeels.

Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: zie Dag des oordeels
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789401602228
Ebook: 9789401602082
Uitgever: Xander


Voor altijd dood

Zie voor de beschrijving van dit boek: Déjà dead.

Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: zie Déjà dead
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789401602204
Ebook: 9789401602211
Uitgever: Xander
Wetteloos

Zie voor de beschrijving van dit boek: Fatale keuze.

Schrijver: Kathy Reichs
Oorspronkelijke titel: zie Fatale keuze
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789401602242
Ebook: 9789401602259
Uitgever: Xander